Искам да си сменя алармата, защото на моята отказа централното. И така и така ще се прави, реших направо да я сменя с такава със сгъваем ключ. Ако някой знае от къде и за колко мога да си намеря такава аларма с такъв ключ, ще се радвам да сподели.Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте ми евтина аларма или централно.
Collapse
X
-
reter написа:има такива теми за сгъваемия ключ/search.php
Коментар
-
Re: аларми
kluchar написа:иначе с такива да се сложи и ключа има в ИЛИЕНЦИ и по електронните магацини в Интернет от 50-80 лв иначе българските са хубави и лесно се слагат а колегата първо трябва да си оправи централното и после да сменя алармата с ключа отваря ли всички врати
Коментар
-
кола
Тази на снимката е хубава аларма Българска и с 3 те бутона може да си програмираш нови диостанционни има книшка за програмиране има е в НЕТА има и много възможности скачаш коддатчик за ток имного други работи явно нещо се е повредило бутона или подобно може да се отремотнтира иначе и нова може може дори да се ползват някой от старите жици и само да се свържат на новата аларма
Коментар
-
прегледай кабелите който отиват към аларматана мен ми прекъсват мигачите и като местя кабелите при буксата на алармата някой път ми се губи централнотоа сега стана по зле почна да се включва сама ще ходя на алармаджия дано да ми оправи буксата 100% е от нея ама е наи лесно да ми каже ""НЕ СТАВА СМЕНЯЙ’’ щото е пълно с мързеливи алчни накадърнициКУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!
Коментар
-
stefaka222 написа:... най лесно да ми каже ""НЕ СТАВА СМЕНЯЙ’’ щото е пълно с мързеливи алчни накадърници
Коментар
-
Прощавай колега че пиша в темата ти но да не отварям нова, та става въпрос за алармата ни.Чрез задържане за около 2сек. на бутоните за откл./закл. при изключена аларма се активира тих режим т.е. при вкл./изкл. на алармата сирената не бибка а само при взлом и т.н. но от известно време ми прави впечатление че тихо се деактивира НО при активиране на алармата се бибка.Та въпроса ми е към по-запознатите от къде би могъл да е проблема?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Вече втори ден се опитвам да намеря черната кутийка на алармата, но без резултат. Разглобих всички пластмаси пред шофьорското място, после всичко около жабката, но нищо не открих. Търсих и някакъв "сервизен бутон", но и него го няма. Дайте съвети къде да търся, че като отида при някой майстор да знам какво да му показвам.:D Така излиза, че колата ми работи с половин аларма ...Предполагам в тази черна кутийка (което е всъщност самата аларма, до колкото знам) се намират и частите които трябва да сменя за да ми работи нормално централното. Поправете ме ако не е така
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар