Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

колко пари ще струва да ми извадят нов чип и каде в пловдив

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

key_servise написа:
    sugarev написа:
    и така не разбрах колко пари ще ми струва клуч сас дупка и програмиране на чип и поставяне в дупката в пловдив или околноста една сигурна цена и кво трябва да направя за да ми се извърши тази ослуга на 2рия саит дето е даден по горе в пловдив ми искат 260 лв аз по добре да изкоруба имобилаизера
    Виж в Динекспрес и тогава ще говорим за цена
    извинете, а бръснене с тесла и без сапун предлагате ли , ГОСПОДИН КЛЮЧАР ? С Динекспрес ли ще сравнявате цените, а защо не със сервиза на Ферари в Модена ??? Аман от рибари - шарани по автофорумите не търси - съвет.автора - обади ми се на ЛС да ти дам координати на евтин ключар - до 70 до 80 лв. ще те оправят - може и около 50 лв./ не съм ключар но ако ползваш търсачката ще видиш как сам си оправих син ключ /

Коментар

key_servise написа:
      sugarev написа:
      и така не разбрах колко пари ще ми струва клуч сас дупка и програмиране на чип и поставяне в дупката в пловдив или околноста една сигурна цена и кво трябва да направя за да ми се извърши тази ослуга на 2рия саит дето е даден по горе в пловдив ми искат 260 лв аз по добре да изкоруба имобилаизера
      Виж в Динекспрес и тогава ще говорим за цена
      Колега на мен ми искаха 120 лева за ключ от италия с доставката!
      Фиат БРАВО 1200 куб.см. 59kW 2001 Г.И. Stilo GAS

Ситроен Берлинго 1.6 HDi 2009

Коментар

Working...
      X