значи проблема е следния искам да минаправят чипа за имобилаизера щото ще си вадя нов клуч и без чип колата няма да ми пали за това искам само чип да ми програмира някои знаетели каде я пловдив или околноста и колко ше струва и кво трябва да направя да занеса клуча сас оригиналния чип или да закарам и колата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
колко пари ще струва да ми извадят нов чип и каде в пловдив
Collapse
X
-
Re: колко пари ще струва да ми извадят нов чип и каде в плов
sugarev написа:значи проблема е следния искам да минаправят чипа за имобилаизера щото ще си вадя нов клуч и без чип колата няма да ми пали за това искам само чип да ми програмира някои знаетели каде я пловдив или околноста и колко ше струва и кво трябва да направя да занеса клуча сас оригиналния чип или да закарам и колата
Коментар
-
и така не разбрах колко пари ще ми струва клуч сас дупка и програмиране на чип и поставяне в дупката в пловдив или околноста една сигурна цена и кво трябва да направя за да ми се извърши тази ослуга на 2рия саит дето е даден по горе в пловдив ми искат 260 лв аз по добре да изкоруба имобилаизера
Коментар
-
sugarev написа:и така не разбрах колко пари ще ми струва клуч сас дупка и програмиране на чип и поставяне в дупката в пловдив или околноста една сигурна цена и кво трябва да направя за да ми се извърши тази ослуга на 2рия саит дето е даден по горе в пловдив ми искат 260 лв аз по добре да изкоруба имобилаизера
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар