Здравейте колиги,имам проблем с Гранде Пунто. Просто казано, когато включа ляв мигач, централното започва да се отключва и заключва. Когато спра мигача проблема изчезва. При десен могач това не се случва. Интересното е, че не става при всяко пускане на мигача (левия), а в произволен момент.Моля за съвет какво да направя с този досаден проблем. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поблем със сплитане на централно и мигачи
Collapse
X
-
кола
е това пък нова кола и то ли провери първо дали не прави проблем и на стоповете -понякога там ръждясва ни нямая маса с аларма ли е или само оригиналното централно на ключа шото и понакога алармата -централното прави проблем провери лявата страна около вратата иначе да гледаш BSI и по сложно щото са много жици
-
Ами с централно на ключа е. Уж има аларма, която е поставена допълнително от Фиат България при закупуването. Освен това ми се струва, че алармата не функционира понеже, светодиода не свети при заключено положение. Интересно е обаче, че при пласмасовия калника отпред в отляво има една дупка с капаче (фабрична за смяна на нещо си), над която италианците са монтирали две букси, които в момента са целите в кал и вода задади този отвора. Та си мисля дали е възможно те да са проблема Гледах при вратата буксата, която е за кабелите ама тя е суха Благодаря, че се отзова на питането ми и ще проверя дали не е масата на задните стопове
Коментар
-
Мигат. Когато заключвам светва веднъж, а когато отключа мигат два пъти. Друго, което може да се допълни е, че централното отключва и заключва с такта на мигача и на петото повторение спира. След това около 2-3 минути не може да се заключи с вътрешния бутон (от тоблото), а само с дистанционното. Но този проблем не се явява при всяко включване на мигача, а прозиволно. Интересното е, че сутрин, когато е студено не се получава, а кото позагрее се активира проблема. PS. намерих документацията за алармата и тя е ALCOM ESS и пише, че гаранцията (тя вече е изтекал) е на Ауто Италия. Когато включа алармата диода не свети.
Коментар
-
ключалки
ела на срещата в Неделя да е закачим да видим това централно кво прави а иначе като отвори и затвори бързо няколко пъти после се блокирва за извесно време така е и при другите коли / да не изгори нещо / Ако махнеш функцията да не се светят мигачите като заключваш ще се оправи работата нещо около лявата страна прави проблем и това може да е и по буксите и в BSI
Коментар
-
Re: ключалки
kluchar написа:ела на срещата в Неделя да е закачим да видим това централно кво прави а иначе като отвори и затвори бързо няколко пъти после се блокирва за извесно време така е и при другите коли / да не изгори нещо / Ако махнеш функцията да не се светят мигачите като заключваш ще се оправи работата нещо около лявата страна прави проблем и това може да е и по буксите и в BSI
Коментар
-
ЕТО това е BSI бушоните с релета и букси там у правлението за доста неща- централно, фарове и други има доста букси http://instrukcje.fiat.pl/files/fiat...dfнеможе това да е стандартно при каквато и да е кола това ти го е казал някой които не се е качвал на ФИАТ има нещо преплетено не можах да мина в Неделя че пътувах и се върнах късно
Коментар
-
Алармата е слагана допълнително ама работи с оригилния ключ (няма допълнително дистанционно освен това на ключа). А иначе самата аларма я отворих и от вагагата явно е направила късо. Платката направо се е запалила при буксата и е станала дупка. Абе просто казано не става за нищо тази аларма вече. Та ако знаеш някъде където вземат по-нормално за аларми моля те кажи ми,, че звъннах тук таме и направо ми се доплака Искат ми 300лв за аларма, за да може да работи с ключа, иначе само 150 лв с отделно дистанционно.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар