Имам проблем, не знам дали темата е за тук или за "Ключове, ключалки, брави, централно, имобилайзери"Знам че по темата е писано много, но не открих проблем като моя.Колата е Мареа от 98-ма, бензин/метан (bipower), 1.6Вчера запалих колата и светна индикация оранжев ключ с надпис "code". Колата пали и си върви нормално.Днес отново същия проблем, само че извадих ключа и след това като го сложих индикацията не светна.Преди малко обаче при първото палене отново светва, а след като извадих ключа и го сложих пак - изгасна.Колата се кара със син ключ от мен и от баща ми пак със син. Червения не е слаган.Какво означава? И как може да се оправи?Четох че един колега е махал акомулатора и затова се е получил този проблем при него, но при нас не е така. Също в повечето теми колегите се оплакват, че не могат да запалят колите, а нашата пали...Преместена в правилния раздел.Модераторски екип на: fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с code индикация...
Collapse
X
-
Re: Проблем с code индикация...
kim_ko написа:Имам проблем, не знам дали темата е за тук или за "Ключове, ключалки, брави, централно, имобилайзери"Знам че по темата е писано много, но не открих проблем като моя.Колата е Мареа от 98-ма, бензин/метан (bipower), 1.6Вчера запалих колата и светна индикация оранжев ключ с надпис "code". Колата пали и си върви нормално.Днес отново същия проблем, само че извадих ключа и след това като го сложих индикацията не светна.Преди малко обаче при първото палене отново светва, а след като извадих ключа и го сложих пак - изгасна.Колата се кара със син ключ от мен и от баща ми пак със син. Червения не е слаган.Какво означава? И как може да се оправи?Четох че един колега е махал акомулатора и затова се е получил този проблем при него, но при нас не е така. Също в повечето теми колегите се оплакват, че не могат да запалят колите, а нашата пали...Целта е една,скороста е различна - HGT !
Реклама
Collapse
Коментар