Здравейте, колеги!Горда притежателка съм на Fiat Brava 1.4. Купихме колата само с един ключ... Досега не хванах ред да извадя втори ключ. И тази сутрин за беда запалих колата да загрява, прихлупих вратата и започнах да мета снега. Да, ама колата се беше заключила, с ключа на таблото...С централно заключване е, имобилайзера е вграден в ключа, но отварям ключалките директно с ключа, а не с дистанционно. Въпросът ми е да ме упътите откъде мога да си поръчам втори ключ и ако знаете горе-долу какво е цаната. Благодаря Ви предварително!П. П. Историята тази сутрин приключи с викане на авариен автоключар и изваждане на 50 кинта. Причината е или че съм натиснала палчето без да искам при излизането, или , както каза ключаря, се случва да падне само от студа... Yellow_Flash_Colorz_PDT_40Грешен раздел->ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно втори ключ
Collapse
X
-
...
За спешни случаи аз си направих един гол ключ (без чипове и прочее бръмбазъци) за 8 лв. Поне ако се наложи, да мога да си отключа/заключа колата с него, а не с 50лв . Неволята учи, след като в студовете счупих единия ключ на Марийка.Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
ключ
не зависи от какъве ключара и дали машината му е нова или стара дали е млад или стар а дали му се работи и все пак малко да разбира например дедото прави ключове отвара брави коли ама с такива работи електроники неще да се занимава а за цените няма точно определени за старанат ама за ФИАТ са около 70 лв
Коментар
-
Re: Въпрос относно втори ключ
[quote="stanchuga"]...И тази сутрин за беда запалих колата да загрява, прихлупих вратата и започнах да мета снега. Да, ама колата се беше заключила, с ключа на таблото...С централно заключване е, имобилайзера е вграден в ключа, но отварям ключалките директно с ключа, а не с дистанционно..../quote]Няма начин да се заключи колата. Ако вратата е отворена и натиснеш ключалката, то веднага се отключва сама.Иначе ако ключа ти е такъв мога да ти продам някой, за да използваш платката или целия ключ.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар