Здравейте колеги! Става въпрос за Пунто МК2 1.2 16В. Предната вечер ми е паднал акумулатора,и нямаше никакъв ток,когато дам на контакт нищо не светеше.Прикачих колата с кабели към един колега.Малко избързах и се опитах да запаля колата веднага(след около 20-30 сек.),естествено не беше се възбудил акумулатора достатъчно,тръгна да развърта,но не можа да запали,т.е спря да върти.Изчакахме около 3-4 минути. Дадох на контакт,но индикацията "CODE" не изгасна! Все пак се опитах да запаля колата,въртеше яко,но не запали! Като дам на контакт също така свети и индикацията,която прилича на дюза. Днес сложих акумулатора на един колега,почти нов. Когато дам на контакт,пак същото,"CODE" и "ДЮЗА" светят. Когато се опитвах да запаля,пак не пали! Пробвах няколко пъти като изкарвам и вкарвам ключа,но не става.Откачих "минуса" на акумулатора за 5 мин.,пак нищо. Имам само един син ключ,нямам код карта Писах на Ауто Италия дали мога да поръчам код картата по номера на рамата,та поне да я запаля и да мога да я закарам на сервиз,но не съм получил още отговор. Та колеги,може ли по някакъв друг начин да се оправи проблема,или...?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat CODE не гасне.Колата не пали!
Collapse
X
-
кола
това е от новите М 2 нали бензин не е дизел влязъл си в едни големи приключения не се маха като на по старото а трябва емулатор по евтин вариянт или да се смени всичко бушони/там е иммото /+ компютър и ключове ама трябва първо да се закачи с машината и тогава повече ще се знае за пари да не мислиш може имного може и по малко да излезе -зависи как се направи по евтино щеше да си купиш нов акумолатор и да си нямаш проблеми
-
Да питам само,този проблем със "CODE"-а може ли да е заради това че си бях разглобил ключа за да сменя батерията на дистанционото за централното(фабрично е) ? И днеска закачихме колата на компютър,изкара ето тази грешка: P0130 Ox Sensor Circuit Malfunction (Bank 1 Sensor 1) Като го изчистим, индикацията "ДЮЗА" изгасва.Fiat Punto Mk2 1.2 16V Sporting `00
Коментар
-
u_bo
Jus7DoiT написа:Да питам само,този проблем със "CODE"-а може ли да е заради това че си бях разглобил ключа за да сменя батерията на дистанционото за централното(фабрично е) ? ...
Коментар
-
u_bo написа:Jus7DoiT написа:Да питам само,този проблем със "CODE"-а може ли да е заради това че си бях разглобил ключа за да сменя батерията на дистанционото за централното(фабрично е) ? ...Fiat Punto Mk2 1.2 16V Sporting `00
Коментар
-
код
ТЪРСИ едно малко стъклено някъде където си отварял ключа иначе се вкарваш в големи премеждия а батерий не се сменят поне 10 години търси нещо такова http://i.data.bg/08/06/12/1000309_t.jpg
Коментар
-
u_bo
Re: код
kluchar написа:ТЪРСИ едно малко стъклено някъде където си отварял ключа иначе се вкарваш в големи премеждия ...
Коментар
-
За съжаление не можах да намеря ампулата,все още търся де.u_bo написа:а въпроса е - Ти друг ключ нямаш ли?Fiat Punto Mk2 1.2 16V Sporting `00
Коментар
-
u_bo
Jus7DoiT написа:...А ако си поръчам ето такъв ключ - http://keymam.com/product_view.asp?pid=454 - ще стане ли? Може ли да се обучи?Пише че е с "чиста" ампула.
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:ами ако трябва да се записва не ти трябва карта а пари и трябва да се извади това с бушоните а ключа ще ти е същия нали имаш централно вечеТЪРСИ чипа по добреFiat Punto Mk2 1.2 16V Sporting `00
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар