Здравейте и аз имам значи същия проблем като онзи колега , само че аз не трябва да въртя до края ключа за да запаля ,а на половината ,това от стартера ли е и трябва ли задалжително да го сменя,че аз вече му свикнах и не ми прави никакъв проблем
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с ключалката на стартера
Collapse
X
-
DJoff написа:Здравейте и аз имам значи същия проблем като онзи колега , само че аз не трябва да въртя до края ключа за да запаля ,а на половината ,това от стартера ли е и трябва ли задалжително да го сменя,че аз вече му свикнах и не ми прави никакъв проблем
Коментар
-
Ta znachi kolejkata ne se obadi zashtoto oshte ne sum otishla da go smenq. Maistorite praznuvat ot po rano nova godina xaxax I v tozi red na misli chestita 2010. Vsichko nai hubavo. Kaci oshte vednuj mnogo ti blagodarq I nepremenno shte kaja kakvo e stanalo.1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата.Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар