Здравейте,колеги!От скоро отново съм собственик на Пунто,но този път 1.7ТД ЕLX 96 г.Купих го само с един син ключ.По таблото не работеха доста от лампите-смених ги и установих,че като дам на контакт свети лампата"Code"и не изгасва.Колата си пали без проблем.Изчетох всичко из форума по проблема и стигнах до извода,че нямам имо.Направих си обикновен ключ-колата пали отново без проблем/между другото махнах лампата от таблото да не свети/.Малко дълго стана,но въпроса ми е:дали наистина е елиминиран имобилайзера и ще възникне ли някакъв проблем,ако се ползва обикновенния ключ.Проверявах и за този пръстен около патрона на ключа-не видях такова"животно".Ще бъда благодарен за всички компетентни отговори!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем ли е или не?
Collapse
X
-
Ключарин , предстои ми нарязване на ключове. Дълго е за обяснение, от тези които са вградени в дистанционното за отключване и заключване.Имам един оригинален ключ, син, и той [вероятно] е с чип. Светва и угасва CODE на таблото.Какво да поискам.1. Да ми махне въобще функцията и чипа.2. Да ми вгради чипа в единия ключ.3. Да ми вгради чипа някъде близо до антенката и да си паля с двата ключа.4. Да ми клонира чипа и да имам чипове в двата ключа [не знам дали е възможно]Благодаря ти предварително за отговора..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар