Колеги,единия син ключ започна да ми прави въртели. Лампата светва,като натисна,чисто нова батерия му слагам и пак не иска нито да заключва,нито да отключва. Какво му е? Интересувам се защото си изгубих и червения ключ и ако нещо се похаби този с който отварям сега съм загубен! Кажете също какво става сега като нямам червения ключ?Може ли да се изкара или няма нужда?Всеки пита за син,но аз съм обратно....червения нямам :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем вече и с двата сини ключа (виж на четвъртото мнение)
Collapse
X
-
кола
СИН КЛЮЧ Може да се направи а червен едва ли да ти потрябва а и да ти трябва едвали ще се справиш сам за каквото се исползва така че карй си така а алармата трябва да се обучи към колата щото си сменял батерий и не го познава а може и самата платка да е повредена ако е мокрена или изпускана много алармаджии направо слагат друга на мястото на старата
-
Пооовдигам темата за да си дооправя проблема че ми писна да заключвам с ключа! Искам да попитам как да обуча сините ключове понеже не действат,дори и с нови батерии,без да имам червения (щото от простотия го изгубих) Мога ли сам,ако не къде да отидя и какво да очаквам(колко пари и какво ще трябва да се прави)?Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
аларма
в книгите или мануала за ФИат пише как става ако работят де иначе нова аларма 50 лв и готово има да сложиш 5 жици а иначе с убочението е трудна работа в повечето случай ако имаш машина става и по лесно а дали централното по точно дистанционното -оригиналното работи дали нещо нее повредено
Коментар
-
Ееее аз си харесвам алармата да ми е от оригиналния ключ,точно за това питам как да си го обуча. Машината какво представлява?Само ще дообясна че преди да стане това с единия ключ,а после и с друия не съм ги изпускал или нещо подобно.Обаче понякога когато натисна да отключа и червената лампичка оставаше да свети постоянно и в такива случаи отварях копчето за да махна батерията и като го затворя се оправяше.Затова си мисля че трябва да се обучат самоЩе потърся в мануала обаче с тоя италиански дето е кой знае дали ще се оправяFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Коментар
-
Отворих "Bravo Service Manual Part 2 " (според Adobe е на 22 страница) И има два вида програмиране:Опростено и Програмиране със затворен код,но и при двете се изисква някакъв код, примерно: ( 5.2.0.3. ),който аз нямам закачен за ключа както на снимките тук. А пък колко е сложна като цяло процедурата като попрочетох от тук от там английския мануал нямам думи"kluchar" ще те помоля да помагаш Yellow_Flash_Colorz_PDT_37Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Коментар
-
На самия бутон от вътрешна страна на ключа имаш едно гумено уплатнение(при мен е бяло). Виж дали се е скъсало. При мен на единия ключ е така, и като натисна да заключа, заключва, но после веднага отключва.Виж също и лампичката в купето дали свети зелено или червено. Ако свети червено направо бягай при ключар. Можеш да провериш как свети с една игла или с нещо остро.П.С. Доколкото знам в Перник има някакви пичове които ти правят ключ с монтирана алармата в него и с прибираща се метална част, като на новите коли(Стило например).Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Можеш да погледнеш и тукManowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Ей това ми е един от ключовете и двете карти които имам... Какво да гледам(кой код) за да пробвам по начина който е показан в книжката, а не да купувам нови ключове,нови плафони и незнам си още какво? Сега ще отида до колата да натисна копчето на плафона да вида какъв цвят ще светне и да го снимам.Ако има значение обемни датчици имамFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар