Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помогнете ми ключ за Фиат Пунто мк2 спортинг

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Помогнете ми ключ за Фиат Пунто мк2 спортинг

Здравейте на всички съфорумци купих си Фиат пунто мк2 спортинг със ч ключ в много зле състояние ключа и искам да ис изкарам 2-ри ключ резерва обиколих 2-3 ключара но казаха ,че не могат да го изкарат няма ли тази техника ,и само едни момчета казаха че ше може да ми го изкарат но цената е 220лв безбожна цена за един ключ, аз по добре да махна напълно имобилаизера колата е 2000 г. та колко е реалната цена на този ключ къде мога да си го изкарам най вече ако може да е в Пловдив или околността.

Ами не е много евтино в интерес на истината ... Потърси още може да намериш някои и за половината на тези пари да го изработи....
    Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
    Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

Re: помогнете ми клиуч за фиат пунто мк2 спортинг

sugarev написа:
      здравеите на всички сафорумци купих си фиат пунто мк2 спортинг сас ч клуч в много зле састояние клуча и искам да ис изкарам 2ри клуч резерва обиколих 2 3 клиучара но казаха че немогат да го изкарат нямали тази техника ,и само едни момчета казаха че ше може да ми го изкарат но цената е 220лв безбожна цена за един клич, аз по добре да махна напално имобилаизера колата е 2000гд та колко е реалната цена на този клиуч каде мога да си го изкарам наи вече ако може да е в пловдив и ли колноста
      Ако изкаш може да ми се обадиш на gsm 0878401065

Коментар

ше ти звана скоро но неразбрах можеш да ми направиш клуча за по скромна сума или можеш да махнеш имобилаизера

Коментар

sugarev написа:
          здравеите на всички сафорумци купих си фиат пунто мк2 спортинг сас ч клуч в много зле састояние клуча и искам да ис изкарам 2ри клуч резерва обиколих 2 3 клиучара но казаха че немогат да го изкарат нямали тази техника ,и само едни момчета казаха че ше може да ми го изкарат но цената е 220лв безбожна цена за един клич, аз по добре да махна напално имобилаизера колата е 2000гд та колко е реалната цена на този клиуч каде мога да си го изкарам наи вече ако може да е в пловдив и ли колноста
          Твоето писане е също много зле както ключа ти.Опитай да се корегираш.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

sugarev написа:
            Пиши ми на Л.С МОЖЕ ДА ТИ ПОМОГНА

Коментар

Здравеи колега sugarev прочети това което е писал колегата ubo_m,може да ти е от полза-поздрави
              Brava 1.6 16+ АГУ(Landi Renzo)

Коментар

Working...
              X