Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изважда ми се дръжката на вратата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Изважда ми се дръжката на вратата

След мноооого пъти в които ми се е случвало да ми се откача дръжката, реших вече да се допитам до вас. Дръжката на пасажерската врата се вади от палчето. Сигурно 20 пъти съм свалял кората и съм закачал палчето. И като тръгна аз да отварям си е ок. Но качи ли се някой незапознат с колата и веднага му остава в ръцете. Писна ми вече да разглабям, пък и стана студено, сега ми измръзнаха ръцете навън докато я човърках за пореден ( за съжаление не последен ) път. Очаквам до ден-два пак да я извадят. Ето снимков материал.На 2рата снимка съм оградил в дъното дето се е поизносила пластмасата.snimka1snimka2Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
    Fiat Bravo 1.4 12v

http://www.fiat-bg.org/Downloads/Boo...a_Drujki.pdfе това ти трябва !Другия път ползвай търсачката
    AUDI 1.8 20V TURBO
    ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

Колега аз това го знам Въпроса е дали може да се оправи без да се сменя дръжката ?
      Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

Не не може. Все пак преди жигула и фиат са били едно цяло.И иди на ключар да ти вземе някой лев.Защото който сам си прави колата значи има жигула като на дядо ми.

Коментар

Е аз хубаво ще отида ама 36 лв дръжка и 20 лв работа ( поне ) то направо да си купя нова врата, и без тва тая ми я е надрал някой
          Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

Може, може, като я закачиш я вържи със свинска опашка и си готов "не питай старило а питай патило".
            FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
            Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Проблемът ти че си свалил гумата от дръжките.Вероятно се е накъсала и те е дразнило.Тя обаче поддържа разстояние от вратата и лостчето е под напрежение.Проблема го реших като сложих оринг пръстен на дръжката и така поддържам разстояннието

Коментар

Working...
              X