Колеги,някой има ли информация как ще реагира ЕКУ-то,ако на една връзка сложа два фиатовски ключа ( от двете коли).От къде ще прихваща сигнал и дали няма да се блокирва по някакъв начин?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Влияние на ключове върху имобилайзера(FIAT CODE)
Collapse
X
-
Re: Влияние на ключове върху имобилайзера(FIAT CODE)
dudulia написа:Колеги,някой има ли информация как ще реагира ЕКУ-то,ако на една връзка сложа два фиатовски ключа ( от двете коли).От къде ще прихваща сигнал и дали няма да се блокирва по някакъв начин?
-
u_bo
dudulia написа:Колеги,някой има ли информация как ще реагира ЕКУ-то,ако на една връзка сложа два фиатовски ключа ( от двете коли).От къде ще прихваща сигнал и дали няма да се блокирва по някакъв начин?
Коментар
-
имото на колата търси нейното и като са 2 ключа се шашка.няма значение дали са от една марка кола или модели.като види много чипове не приема нито еден и компа влиза в режим на кражба и блокира.[/img]най-простия пример е че фиат има чип в ключа който е ID 13 и ауди и има чип в ключа който е ID 13 но едното на другото не става защото ID-то има и друго инфо в чипа.и отделно всеки чип се заключва към ECU за което е програмирано и не може да се ползва за друга кола.
Коментар
-
u_bo
Re: re
busho_101 написа:Ключовете на двата ми фиата са вързани на една халка и никога до сега не ми е отчело грешка или да откаже да запали
Коментар
-
Re: re
busho_101 написа:Ключовете на двата ми фиата са вързани на една халка и никога до сега не ми е отчело грешка или да откаже да запалиAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
аз яко се оплаших като ми влези в режим кражба колата 4е сумати рестарта и се оправи и то зароди един клу4 без 4ип дето я пробвах с негоРуски форум. Задаваш въпрос, после ти отговарят. Израелски форум. Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос. Български форум. Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Коментар
-
stormi написа:dudulia написа:Колеги,някой има ли информация как ще реагира ЕКУ-то,ако на една връзка сложа два фиатовски ключа ( от двете коли).От къде ще прихваща сигнал и дали няма да се блокирва по някакъв начин?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар