Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Влияние на ключове върху имобилайзера(FIAT CODE)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Влияние на ключове върху имобилайзера(FIAT CODE)

Колеги,някой има ли информация как ще реагира ЕКУ-то,ако на една връзка сложа два фиатовски ключа ( от двете коли).От къде ще прихваща сигнал и дали няма да се блокирва по някакъв начин?
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Re: Влияние на ключове върху имобилайзера(FIAT CODE)

dudulia написа:
    Колеги,някой има ли информация как ще реагира ЕКУ-то,ако на една връзка сложа два фиатовски ключа ( от двете коли).От къде ще прихваща сигнал и дали няма да се блокирва по някакъв начин?
    Според мен няма да имаш проблеми.Прихваща само от този ключ дето е мушнат в стартера.Според мен мушнатият ключ е насочен към "предавателя" до стартера и само от него прочита кода!Поне аз така мисля.Нека някой да изкаже по-компетентно мнение.

Ex: Fiat Brava 1.4 12V 80 к.с. 1997г.

Коментар

dudulia написа:
      ще пречи.има изискване за минимално разстояние на втория ключ - пише го някъде в сървиз мануала... по спомен беше 30 см.

Коментар

Благодаря!
        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

аз съм го пробвал с на един приятел ключа му успях да завъртя ключалката ама иок запалване после доближих максимално моя за да прочете кода, но както и да го въртя , както и да го доближавам, не успя да го прочете
          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

имото на колата търси нейното и като са 2 ключа се шашка.няма значение дали са от една марка кола или модели.като види много чипове не приема нито еден и компа влиза в режим на кражба и блокира.[/img]най-простия пример е че фиат има чип в ключа който е ID 13 и ауди и има чип в ключа който е ID 13 но едното на другото не става защото ID-то има и друго инфо в чипа.и отделно всеки чип се заключва към ECU за което е програмирано и не може да се ползва за друга кола.

Коментар

re

Ключовете на двата ми фиата са вързани на една халка и никога до сега не ми е отчело грешка или да откаже да запали

Коментар

Re: re

busho_101 написа:
                Ключовете на двата ми фиата са вързани на една халка и никога до сега не ми е отчело грешка или да откаже да запали
                щото са код1 и код2 съответно

Коментар

Re: re

busho_101 написа:
                  И на мен също!
                  Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                  Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                  ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

кола ключ

незнам що си играете с това където не вие работа освен да ви се бъгне кода друго не можое да напрвавите карйте си както трябва не правете опити
                    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

аз яко се оплаших като ми влези в режим кражба колата 4е сумати рестарта и се оправи и то зароди един клу4 без 4ип дето я пробвах с него
                      Руски форум. Задаваш въпрос, после ти отговарят. Израелски форум. Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос. Български форум. Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Коментар

stormi написа:
                        dudulia написа:
                        Според мен няма да имаш проблеми.Прихваща само от този ключ дето е мушнат в стартера.Според мен мушнатият ключ е насочен към "предавателя" до стартера и само от него прочита кода!Поне аз така мисля.Нека някой да изкаже по-компетентно мнение.
                        Не си правете експерименти

Коментар

ключ

Здравеите-да попитам,направих си копие на синия ключ-само такъв имам <работи пез проблем<угасва ми ’CODE’когато трябва.Да си нося ли и другия за всеки случаи???Благодаря
                          Brava 1.6 16+ АГУ(Landi Renzo)

Коментар

кола

ако ключа /конинг -дубликат / е направен като трябва няма смисъл другия може да си е в къщи -например а ако си забраван и ги губиш може и още един да си направиш -зависи човека
                            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

ключ

Ами не съм ’забраван’колега-просто искам да занам штото ключа си ба4ка ПЕРФЕКТНО-не е коректо да даваш определения!!!
                              Brava 1.6 16+ АГУ(Landi Renzo)

Коментар

Working...
                              X