Здравейте! Скоро се наложи сваляне на мотора поради смяна на основни лагери на вала. Днес вече беше технически уж готова да запали (колата е Марея Уикенд ’98 1.9ТД 75) да, ама не...свети лампата Фиат Код и не подгрява свещите и не пуска гориво. Как може да се оправи тая гадост или ако има вариант да я изкормя :D Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на фиат-бг.орг
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
свети Фиат Код - колата не пали и не подгрява РЕШЕНО
Collapse
X
-
Колега, има един акглийски форум за кво ли не. Там видях много теми от типа "imo off". Тоест изключване на имобилайзера.Това става с препрограмиране на компютъра. Много съм далеч от тези работи, но според мен търси или повредата или направо разкарай имобилайзара.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
Забелязах, че кода свети още като се закачи "+" клема на акумулатора, ако е била откачена. И така си свети, щом е закачен акумулатора...като дам на контакт, лампата за кода угасва, но нито подгрява, нито пали. И това се случи, след като ми свалиха мотора за шлайф на вала и смяна на основни лагери и някои други дреболийки. Преди този ремонт проблеми с паленето и с кода - никакви. След даване на контакт си изгасваше в рамките на тези 0.7 секунди. Интересно ми е как така точно след свалянето на двг се породи този проблем в чудо се виждам вече...какво да я лекувам болната Марийка'99 FIAT Marea Weekend TD75
Коментар
-
ужас...две еднакви букси, в еднакъв цвят...объркване...лек дим...светкавично откачане на акумулатора :D поражения - 1 нагорял кабел за маса (черен), който влиза навътре в купето...ще има играчка яко по смяната...а дали ще е само той, или и други покрай него в снопа...интересно защо не изгоря бушон сори за офф-а, просто исках да споделя мъката си...'99 FIAT Marea Weekend TD75
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар