отваря се без проблем ,но после за да го затвориш трябва да дръпнеш щифта който го задържа с отверка иначе не става.пробвах с вд40 но не става мисля че жилото сее позапушило или някъде заяжда проверих го ,но не намерих нищо ако някой е имал подобен проблем моля да сподели благодаря предварително.(става въпрос за предния капак на мареа 1.9 джи ти ди 2000г )
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с капака отпред на марийчето
Collapse
X
-
кола капак
някъде вярно може да задържа и да не може да се дръпне както трябва жилото раздвижи ли го я провери и самата планка № 7и бравата №4 да не се е изместила нещо да си удрил капака и да не влиза щивта както трябва дали са на място болтове №5 виж също и ръчката №12 под кормилото -вратата да не се е нещо изместила /гледай да не скъсаш жилото само /
-
за капака
Благодарско колега за труда който си положил,но болтовете и планките не са мръднали просто като дръпнеш жилото и то освободи капака после жилото трябва да се върне в обратна позиция така че като пуснеш капака то да го задържи,а при мен самото жило не може да се върне само все едно се е задръстило-оптвах с вд40 но не става,мацнах го и с грес ефекта никакъв ,засега мисля да го сменя с ново.(по-късно ще кача и снимки)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар