Наскоро си взех пунто ’95 набор. Предния собственик ми даде само един ключ с червена тапичка (предполагам, че не е оригиналният) и дистанционно с два бутона - голям за алармата и централното и малък, който натискам, когато дам на контакти и светне лампичката CODE(ключето) - съответно изгасва и всичко е точно. Та питането ми е - къде във Варна могат да ми направят ключ с транспондер, който да елиминира досадното натискане на малкия бутон при палене. Пък и да си имам резервен ключ, че в момента съм само с един и все едно седя на тръни да не загубя/повредя дистанционното.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде във Варна ще ми направят стандартен син ключ?
Collapse
X
-
кола аларма
ами то алармата ти е допълнително към CODE и двете играят една и съща функция не е много добро като идея ама върши работа да не може да се запали колата Трябва ти ключ с код -чип ама пак ще ти трябва и дистанционото да го натискаш мисля че тук може да ти помогнат Адрес: ул. Воден 37Град/с.: Варна Област: ВарнаТелефонни номера: 088/ 651 38 31, 089/ 878 46 19, 089/ 930 03 80
-
Благодаря, колега. Утре смятам да отида да видя какво ще ми кажат.ЕДИТ:Днеска се поразходих при алармаджия и ключар. Първо алармаджията разкара тая глупост с малкия бутон и ми обучи второ дистанционно за алармата. За цялата работа барабар с дистанционното ми взе 40 лева. После отидох при ключар и си поръчах обикновен ключ без чип като си мислех, че вече мога да паля с обикновен ключ. Ми... не е вярно. Платих за чипосан 60 лева, като обикновения ми излезе 10. Равносметката - 110 кинта за комплект ключ+дистанционно. Ебаси.Карам Punto 95', 1.1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар