Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Щифтове за панти -на задна врата на Фиат Брава 96-97год

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Щифтове за панти -на задна врата на Фиат Брава 96-97год

Здравейте колеги, Ударих леко на камък. От няколко дена търся щифтове за панти, и никаде няма. Търсих поне в десет морги около кв.О.Купел и отвсякъде ми казват:- такива работи не продаваме....... Моля, ако някой се е сблъсквал с подобен проблем, и го е решил-да бутне едно рамо от къде да си намеря.
    "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

При мен предна дясна врата е леко увиснала,когато е в отворено положение.Мисля,че пантата е със бронзов щифт,който е износен.Ако някой съфорумец може да намери,ще си платя.
    Seat Altea XL 1.4/16v 92kW '14
    ex:Astra H 1.4/16v 66 kW '08
    ex:Brava 1.6/16v klima, LPG Lovato, 76 kW '96
    ex:Astra 1.7 D, 42 kW-мъртвец '93

Коментар

ventsi79 написа:
      При мен предна дясна врата е леко увиснала,когато е в отворено положение.Мисля,че пантата е със бронзов щифт,който е износен.Ако някой съфорумец може да намери,ще си платя.
      Това е не е вярно, прекалено са тежки за бронза, аз смених на предна лява двата щифта и си бяха от чисто желязо, беше се скъсал горния и долния се изкриви от увисването така че смених и двата.
      FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
      Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

п

щифтовете са от желязо.преди време имах проблем с една врата на палио стугар направи щивтовете и ги закалихме засега няма проблеми.
        тел.0897943620

Коментар

NikMar написа:
          ventsi79 написа:
          Това е не е вярно, прекалено са тежки за бронза, аз смених на предна лява двата щифта и си бяха от чисто желязо, беше се скъсал горния и долния се изкриви от увисването така че смених и двата.
          Предполагах че пантата не е от стомана,защото има триене и ако няма смазка би скърцала доста.Явно съм грешал,като в случая е по-добре за мен Благодаря на отзовалите се,както и на колегата за темата :D
          Seat Altea XL 1.4/16v 92kW '14
          ex:Astra H 1.4/16v 66 kW '08
          ex:Brava 1.6/16v klima, LPG Lovato, 76 kW '96
          ex:Astra 1.7 D, 42 kW-мъртвец '93

Коментар

ventsi79 написа:
            NikMar написа:
            ventsi79 написа:
            Предполагах че пантата не е от стомана,защото има триене и ако няма смазка би скърцала доста.Явно съм грешал,като в случая е по-добре за мен Благодаря на отзовалите се,както и на колегата за темата :D
            Има набита някаква пластмаса м/у оста и гнездото й, затова не скърца.
            FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
            Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Re: Щифтове за панти -на задна врата на Фиат Брава 96-97год

MOYA написа:
              Здравейте колеги, Ударих леко на камък. От няколко дена търся щифтове за панти, и никаде няма. Търсих поне в десет морги около кв.О.Купел и отвсякъде ми казват:- такива работи не продаваме....... Моля, ако някой се е сблъсквал с подобен проблем, и го е решил-да бутне едно рамо от къде да си намеря.
              Задна пета врата или просто задна?Сменях на предна заради горен щифт късат се.
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
              X