Колеги, да ви питам с тази ключалка как се борави???Вкарвам ключа и въртя наляво, обаче като стигне до края (90 градуса) не може да се извади... вади се единствено когато го върна в началото...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
... за ключалката на капачката на резервоара?
Collapse
X
-
Извинявам се, че малко ще отклоня темата! Знаете ли, къде мога да си купя капачка с ключе, че моята Брава дойде с обикновена тапа под капачката! Слава богу още никой квартален джамбазин не ме е надушил за да ми изсмуче нафтата, но не ми е комфотрно така някак... Дет се вика може хлапета да си играят и да напълят резервоара с чудесийки! Мислех си, че има заключалка свързана с централното, ама няма такъв филм!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
[quote="Vladim"] Извинявам се, че малко ще отклоня темата! Знаете ли, къде мога да си купя капачка с ключе, че моята Брава дойде с обикновена тапа под капачката! Слава богу още никой квартален джамбазин не ме е надушил за да ми изсмуче нафтата, но не ми е комфотрно така някак... Дет се вика може хлапета да си играят и да напълят резервоара с чудесийки! Мислех си, че има заключалка свързана с централното, ама няма такъв филм![/quoteАми отиди но Бул "Стамболииски до канала има Магазин за Alfa И Fiat /слет ул"Одрин"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар