Колеги, гледам тука в едно магазинче се продават е такива чик** по 20-етина лева смятам да си взема една. Понеже аз имам два ключа 1 бр да си отварям вратите и да си паля вторичните суровини ( уно-то ) и един да си отварям резервоара. Идеята ми е, така и така ще си правя дубликат, защото ми трябва още един ключ понеже нямам резервни, смятам да го напъхам в такава кутия. Проблема ми е,че трябва да завра и скапаното дистанционно на алармата което и без това работи както си иска. Та след като ще се занимавам с глупости покрай належащите неща по каруцата ... се замисслих "Що па да не и туря едно централно". въпроса ми е следния към вас. Централно от де ? Да търся по някоя морга... или да си купя ново от някъде ? Горе долу какви пари ще сструва и второ трябва ли да сменям алармата ? Щото пък ако не я сменям трябва да търся алармаджия ... да ми я обучава за новото дистанционно ? Абе чоовек без работа съм ... и освен,че имам да правя 1000 хиляди неща по това Уно ... аз искам още и още ... и ако може всичките на веднъж да ги върша
Мерси предварително!

Коментар