Здравейте.Свети лапичката Code с едно ключе над нея. Намерих тема, в която пише да махна една клема (+) на акумолатора, но уви няма резултат. Пробвах да я запаля и да изгася няколко пъти, но резултат пак нямаше. През около 25-30 секунди лампичката пресветва, когато е запалена колата. Пали без никакви проблеми и по таблото всички други лампички си светят и угасват както преди. До сега не съм имал такъв проблем с нея. Колата е Fiat Bravo 1.9 TD 100 к.с. 1998 год. и имам само един син ключ. Моля, дайте някакви съвети как да се оправя с проблема. Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свети лампичката Code
Collapse
X
-
Здравейте колеги, относно проблема, който споменах преди няколко дни, вече се оправи от самосебе си. Предполагам, че го бях намокрил без да искам предния ден, защото мих колата и през нощта е изсъхнало добре и се оправи. Сега лампичката не свети постоянно и всичко е както трябва. Благодаря Ви за отделеното време и помощта. Приятен ден на всички.Fiat Bravo 1.9 TD
Коментар
-
Аз да използвам темата:Карам около 100км, спирам за по една фафла на Лукойл и като паля остава да свети CODE, ама колата си запали и така стигнах от Асеновград до София. На другия ден паля и всичко е нормално. Обилкалям из София почти цял ден и към вечерта пак го направи това. Тези 2 дена не се е случвало. Та въпроса ми е: Защо тъка става?Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
На мен ми се появи същия проблем. От мяколко дни насам свети лампичката CODE на таблото. Няма никакъв проблем със запалването, не се влияе от сваляне на акумулатора, не спира и не изчезва самостоятелно. Колата е Фиат Браво ’97 1.6 16V, взех си я с един червеникав и два сини ключа и код-карта и в началото нямаше такъв проблем. Не че е кой знае какъв проблем, но е малко дразнещо. А може ли някой все пак да обясни от какво е това, а не само да предлага решения от типа "махни го". Като Ви заболи глава не отивате да Ви я махнат, нали?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар