Здравейте на всички,които ще прочетат тази тема и благодаря предварително за съветите,които ще ми дадете.Искам да кажа какви проблеми имам с колата и ако може някой да ми даде консултация.В началото когато купих колата преди година всичко беше наред обаче в последствие започна да ми изгасва и да не иска да пали закарах е на елкон там ми казаха ,че е релето на инжекциона купих чисто ново с поръчка (беше ми много трудно да намеря такова) ,но уви нещата не се оправиха все пак аз му хванах цаката тъй като колата по 1 2 дена непалеше и после от самосебе си запалваше аз е разчовърках малко и установих ,че само като го вкарам и изкарам релето и колата палеше без проблем както и да е това е минало реших да не се занимавам с това повече ,но преди 3 дена когато валяха големите дъждове колата ми започна да прави номера започна да гасне на свободна когато оборотите са ниски пак гасне един вид не се ли подава газ със педала тя изгасва помислих ,че е намокрена но отново и отново си правеше тези неща днес е закарах на елкон провериха ми е и казаха ,че смятат че е или регулатора или имобилайзера казах им да проверят и че ще им се обадя да попитам какво е обадих се преди 2 часа и те ми казаха че са пробвали със на някоя друга кола регулатора ,но проблема не се е бил оправил и казаха ,че ще проверят и инсталацията и ако не е било и там щели да ме пратили в няква друга фирма където чесно казано са си малко кожодери за да ми оправят имобилайзера.А и забравих да спомена че този път на елкона ми показваше че и датчика отчита грешка но те неспоменаха че от него може да е това.Но на мен ми се иска някой да ми каже какво мога да направя и да ме информнира горе долу какви пари би ми излезнало ако е имобилайзера и възможно ли е от там да идват абсолютно всички проблеми на колата благодаря предварително за консултацията.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със фиат пунто 1995г. 1.3
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:кво е Пунтото 55 75 или 60 дизел или Бензин незнам при какви майстори ходиш ама нещо са збъркани търси си други и ги питай дали прават ФИАТИ-Неможе да е от ИММОБИЛАЙЗЕРА 99 процента съм сигурен освен някой жица да прекъсва като са казали датчик кой точно нали си ходил на Елкон
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:щото като запали вече не трябва да го търси поне при теб какво има да му мислят нали си е карал на диагностика какво излезе -какво провериха дали работи
Коментар
-
Владо, ти учил ли си български език някога през живота си?Това точки, това запетаи, това главни букви ... изпуснал си ги явно.За правописа няма да отваряме приказка ....:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Владо, ти учил ли си български език някога през живота си?Това точки, това запетаи, това главни букви ... изпуснал си ги явно.За правописа няма да отваряме приказка ...
Коментар
-
Уважавай събеседниците си, не става дума за мои прищевки.Нямам какво да кажа, защото нямам нерви да чета половин час написаното от тебе, за да разбера какво искаш да кажеш.А и не само аз съм така, уверявам те. Има хора, които са прескочили темата след прочитането на първия ред само.Нищо лично..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Уважавай събеседниците си, не става дума за мои прищевки.Нямам какво да кажа, защото нямам нерви да чета половин час написаното от тебе, за да разбера какво искаш да кажеш.А и не само аз съм така, уверявам те. Има хора, които са прескочили темата след прочитането на първия ред само.Нищо лично.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар