Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неработеща фабрична аларма на Мареа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Неработеща фабрична аларма на Мареа

Здравейте колеги!Карама Мареа HLX с модел на алармата EC (зелен светодиод до плафона). Активирах я от ръчния преключвател (малкото ключенце), но не мога да я пусна...Някой има ли предположение за проблема - от къде да тръгна да го търся...Моят ключ е с една 3V батерия - колко трябва да са батериите и съответно волтажа, тъй като имам приятели с Браво и в тяхните ключове батериите са 2, но незнам колко V...Благодаря предварително!

Re: Неработеща фабрична аларма на Мареа

pafkka написа:
    Здравейте колеги!Карама Мареа HLX с модел на алармата EC (зелен светодиод до плафона). Активирах я от ръчния преключвател (малкото ключенце), но не мога да я пусна...Някой има ли предположение за проблема - от къде да тръгна да го търся...Моят ключ е с една 3V батерия - колко трябва да са батериите и съответно волтажа, тъй като имам приятели с Браво и в тяхните ключове батериите са 2, но незнам колко V...Благодаря предварително!
    2х3V - тръгни от тук.

Коментар

Благодаря, ще пробвам с още една батерийка 3V пък да видим какво ще стане

Коментар

Колега, пробвах с 2x3V ама файда никаква. Може ли да ме насочиш къде може да е проблема. Като натискам малкото бутонче, намиращо се в плафончето, зеленият диод си светва. Т.е алармата е активирана от долу с малкото ключенце, нали така?

Коментар

Един малко тъп въпрос: трябва ли да ми работи алармата, за да заключвам колата дистанционно с ключа?

Коментар

pafkka написа:
            Един малко тъп въпрос: трябва ли да ми работи алармата, за да заключвам колата дистанционно с ключа?
            Не!

Коментар

Working...
            X