Здравейте. Вземах едно Пунто има централно което работи през ключалките. Обче гледам от горе до часовника има датчик за дистанционо но няма дистанционо дали става лесно настроиване на ново дистанционо или по добре да не се занимавам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отностно централно за Пунто
Collapse
X
-
Re: Отностно централно за Пунто
vvladi21 написа:Здравейте. Вземах едно Пунто има централно което работи през ключалките. Обче гледам от горе до часовника има датчик за дистанционо но няма дистанционо дали става лесно настроиване на ново дистанционо или по добре да не се занимавам.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
Темата е точно като за мойто въпросче :D Имам конзолата (pic 1) и ключа (pic 2) от пунто 1.3 бензин 75 коня 94 година, та вапроса ми е мога ли да сложа конзолата на мойто пунто(инфо в подписа ми ) и да управлява централното с този ключ?В ключа няма батерия. ако знаете каква е да ми помоглете и след поставяне на батерията ще трябва ли да се програмира и как точноFIAT Punto 1.2 16v /85
Коментар
-
А каква е точно процедурата? Ако има вече теме за това би ли дал линк, че нещо не я намирам ?А каква да е точно батерията за ключа, че много приятели са ми казвали за сериозни проблеми от това че са сложили др вид батерия ?Дали твоите колеги ключарите ще ми сваршат работа Ще съм ти много благодатен за помоща колега "kluchar"FIAT Punto 1.2 16v /85
Коментар
-
кола
ето тук пише как става в предод и оригинал http://web.telecom.cz/rozsini/puntomk1/fiat.htm и тук http://ftp.fiat-club.org.ua/Manuals/Fiat/Punto/ Остър предмет (например писалка топката точка), натиснете и задръжте натиснат клавиша A. Б Red LED мига.- Držíme stisknuté tlačítko A a jedním prstem druhé ruky zmáčkneme tlačítko na dálkovém ovládání a přitom namíříme ovládání na přijímač. - Ние натиснете бутона и един пръст и втора ръка натиснете бутона на дистанционното управление, докато сочите към приемника.- LED dioda nyní svítí nepřerušovaně: to znamená, že byl uložen signál do paměti. - LED сега свети непрекъснато: това означава, че сигналът е била съхранявана в паметта. Nyní můžeme obě tlačítka pustit. Сега можем да отида двата бутона.Upozornění: u nového vozidla musíme provést postup programování se všemi dálkovými ovladači. Внимание: за нови превозни средства трябва да се извърши процеса на програмиране всички дистанционни управления.Na každém přijímači je nálepka se čtyřmístným číslem (heslo), aby se znemožnilo neoprávněné naprogramování (chráněné programování). На всеки приемник е стикер с четирицифрен номер (парола), с цел да се предотврати неоторизиран програмиране (защитени програмиране). Po 256 použitích zajišťovacího zařízení proti krádeži nebo na přání zákazníka u firmy FIAT již před zadáním hesla, je s konečnou platností znemožněno provést jednoduchý postup programování, popsaný výše. След 256 използва хеджиране устройство срещу кражба или желание на клиента с компанията ФИАТ, преди да влезе на парола определено е невъзможно да се направи една проста процедура програмиране, както е описано по-горе.Po zakoupení vozidla musíme nálepku odstranit a pečlivě ji uschovat. След закупуване на превозното средство трябва да се премахне етикета и го съхранява внимателно. Každý nový dálkový ovladač můžeme naprogramovat jen s kódovým číslem na nálepce. Всяко ново дистанционно може да се програмира само с кодов номер на стикера. Jestliže ztratíme první dálkový ovladač a nálepku, pak můžeme provést naprogramování jen s pomocí diagnostického přístroje od firmy FIAT. Ако ние губим първото дистанционно управление и етикет, тогава ние можем да направим програмиране с помощта на инструмент за диагностика от компанията FIAT.Tím je zabráněno neoprávněným osobám naprogramovat jiné dálkové ovládání na řídící jednotku. Това не позволява неоторизиран програма в друга дистанционно управление.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар