Може ли да се направи някъде второ дистанционно,или направо две нови дистанционни за вече монтирана оаларма?Купих колата с едно дистанционно,а ми се налага да имам и второ!Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде мога да си направя второ дистанционно на алармата?
Collapse
X
-
Провери точно какъв модел е и потърси в нет-а.Аз също имах само едно дистанционно и карах така почти две години,докато реших да се свържа с фирмата която е дистрибутор за този вид аларми и си купих дистанционно за 20 лв.След което за 10 мин си го програмирах(от книжката на алармата) и всичко е наред.Сега имам резерва.COUPE 1.8 16V
Volvo XC90 T6
Коментар
-
Оказа се че е въпрос на 20лв. и 15мин. работа на алармаджиите в Плевен!Въпреки уверенията на техните "колеги" в София че това е невъзможно,оказва се че явно съотношението малък град-голям специалист е вярно!Или поне на тези места в София,на които питах(около 10-на)!Извинявам се на всички алармаджии във Форума,при които не съм ходил!Това не се отнася за тях!THE DRUMMER!!!
Коментар
-
dimodd написа:Оказа се че е въпрос на 20лв. и 15мин. работа на алармаджиите в Плевен!Въпреки уверенията на техните "колеги" в София че това е невъзможно,оказва се че явно съотношението малък град-голям специалист е вярно!Или поне на тези места в София,на които питах(около 10-на)!Извинявам се на всички алармаджии във Форума,при които не съм ходил!Това не се отнася за тях!Пунто 1.1 55 SX,4/5 врати,98г.
Коментар
-
capi написа:dimodd написа:Оказа се че е въпрос на 20лв. и 15мин. работа на алармаджиите в Плевен!Въпреки уверенията на техните "колеги" в София че това е невъзможно,оказва се че явно съотношението малък град-голям специалист е вярно!Или поне на тези места в София,на които питах(около 10-на)!Извинявам се на всички алармаджии във Форума,при които не съм ходил!Това не се отнася за тях!THE DRUMMER!!!
Коментар
-
dimodd написа:capi написа:dimodd написа:Оказа се че е въпрос на 20лв. и 15мин. работа на алармаджиите в Плевен!Въпреки уверенията на техните "колеги" в София че това е невъзможно,оказва се че явно съотношението малък град-голям специалист е вярно!Или поне на тези места в София,на които питах(около 10-на)!Извинявам се на всички алармаджии във Форума,при които не съм ходил!Това не се отнася за тях!Пунто 1.1 55 SX,4/5 врати,98г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар