ами вчера ми се скъса гумата с която е залят ключа и на която се нанизва рингчето на ключодържателя/алармата Супер голяма простотия че е супер неудобно да се носи ключ и отделно дистанционно на алармата. Към момента съм с вторият ключ, но като го гледам и него, няма да изкара дълго - и той е протрит
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
HELP - скъса ми се ключа
Collapse
X
-
HELP - скъса ми се ключа
● MB Е320 CDI 4 Matic 11.2007 ● Mazda 3 BL 08.2011 ● Toyota Hilux 2,5 D-4D 05.2007 ● Punto 1,2 SPI 10.1998 ●
o Експертни оценки на имоти. Бизнес оценки oЕтикети: –
-
Re: ключ
kluchar написа:може да се направи нов и да се сложи чипа върте коя година е и модел колата● MB Е320 CDI 4 Matic 11.2007 ● Mazda 3 BL 08.2011 ● Toyota Hilux 2,5 D-4D 05.2007 ● Punto 1,2 SPI 10.1998 ●
o Експертни оценки на имоти. Бизнес оценки o
Коментар
-
кола
Някой колега ключар може да ти нареже само че заготовката трябва да е с дупка за чипа и от стария си вадиш чипа/ Леко и внимателно да не го повредиш Първо с нещо като макетен нож махаш синята гума после има черна пластмаса там особено внимателно / и го слагаш на новия Около 30 лв .например там -питай за цена http://www.kluchar-bg.com/about_us.a...hari.start.bg/
Коментар
-
Колега, моят ключ е по същия начин скъсан, обаче имам и дупчени още 2 дупки-едната е скъсана вече, а другата е продупчена и е тръгнала да се къса, та поръчах си ключ от един китайски сайт за 6-8 долара и го чакам да дойде, след което ще намеря някой да ми го нареже и ще си сложа чипа в него. Мисля, че това е най-евтиният вариант, понеже ходех и ми искаха от 40 до 70лв само за заготовката на ключа. Ще се похваля като направя цялата процедура.Fiat Panda Young 0.9, 40hp, 1999year
Fiat Punto 1.1 S, 4/5 doors, 55hp, 1997year
Коментар
-
кола
То за побългаряване винаги може да се направи едва ли да е здраво Не трябва да се нагрява щото чипа може да се развали а и ако се дупчи трябва да се знае къде е чипа а то трудно се разбира Има случай където се е продупчил и чипа и тогава става една Ако се направи нов ключ той ще е пластмасов а не гумено пластмасов и няма какво да се скъса
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар