Здравейте колеги...Пунтото си го взехме с аларма и централно заключване...като заключих с алармата ,се вдигаха и предните прозорци...но от 1 месец някъде спряха да се вдигат..чудя се от какво може да е...бушон нещо ли знам ли...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Като пусна алармата ,вече несе вдигат предните прозорци..
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:като на тискаш по продължително време трябва тогава да работи иначе може да се е нещо откачило от модула или подобноFiat Punto 1.7TD 1997/10/
Коментар
-
Всъщност когато работеше не ставаше ли със задържане на копчето за отключване/заключване или прозорците се затваряха при еднократно натискане?Обикновено тази функция работи и с ключа в ключалката-ако си с отворени прозорци и отключена кола пъхни ключа и заключи ръчно, но задръж ключа завъртян в крайно положение. Прозорците трябва да се затворят. За отключване/отваряне на прозорците е същото. Така ще провериш дали функцията изобщо работи независимо от алармата/дистанционното и ще разбереш как е модула. Да не си променил режима на алармата без да искаш? Аз съм си го правил тоя номер, но за други функции.Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
да ти кажа честно несъм проблвал дали ще стане ако задържа само ключа ,иначе прозорците се вдигаха само с едно натискане на "черното копче" на алармата с него се отключва и заключва...Пък мин година зимата имах проблеми с акумолатора и мн често се изкарваше вкарваше..знам ли ..Fiat Punto 1.7TD 1997/10/
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар