Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Като пусна алармата ,вече несе вдигат предните прозорци..

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Като пусна алармата ,вече несе вдигат предните прозорци..

Здравейте колеги...Пунтото си го взехме с аларма и централно заключване...като заключих с алармата ,се вдигаха и предните прозорци...но от 1 месец някъде спряха да се вдигат..чудя се от какво може да е...бушон нещо ли знам ли...
    Fiat Punto 1.7TD 1997/10/

Модула е заминал или е откачил най-вероятно.... Колко хора с тая "гъзария" са си намирали колата пълна с рибки не е истина. То пак хубаво, че не ти се смъкват сами докато си я оставил "заключена"
    Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

Dandy написа:
      Модула е заминал или е откачил най-вероятно.... Колко хора с тая "гъзария" са си намирали колата пълна с рибки не е истина. То пак хубаво, че не ти се смъкват сами докато си я оставил "заключена"
      какъв модул

Коментар

кола

като на тискаш по продължително време трябва тогава да работи иначе може да се е нещо откачило от модула или подобно
        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: кола

kluchar написа:
          като на тискаш по продължително време трябва тогава да работи иначе може да се е нещо откачило от модула или подобно
          Еми аз си натискам веднъж и се заключва колата нали...ако натискам ще се заключва/отключва...този модул какво представлява и къде се намира..извинете ако въпроса ви се струва тъпичък ,но от коли не разбирам

Коментар

Всъщност когато работеше не ставаше ли със задържане на копчето за отключване/заключване или прозорците се затваряха при еднократно натискане?Обикновено тази функция работи и с ключа в ключалката-ако си с отворени прозорци и отключена кола пъхни ключа и заключи ръчно, но задръж ключа завъртян в крайно положение. Прозорците трябва да се затворят. За отключване/отваряне на прозорците е същото. Така ще провериш дали функцията изобщо работи независимо от алармата/дистанционното и ще разбереш как е модула. Да не си променил режима на алармата без да искаш? Аз съм си го правил тоя номер, но за други функции.
            Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

да ти кажа честно несъм проблвал дали ще стане ако задържа само ключа ,иначе прозорците се вдигаха само с едно натискане на "черното копче" на алармата с него се отключва и заключва...Пък мин година зимата имах проблеми с акумолатора и мн често се изкарваше вкарваше..знам ли ..

Коментар

crazyjoe написа:
                да ти кажа честно несъм проблвал дали ще стане ако задържа само ключа...
                Че пробвай де.
                Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Извинете мислех че съм пратил съобщение но явно нещо е станало...Значи провах го това със задържането на ключа ,несе вдига

Коментар

Working...
                  X