Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с аларма на PUNTO 1.7тд

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Проблем с аларма на PUNTO 1.7тд

    От както си я купих тая количка се опитвам да оправя алармата а тя е laserline 989.Преди време попаднах на подробни схеми за алрмата в руски сайт,сега се опитвам пак да открия нещо но не става.Моля за някакво ръководство или схемичка. ...Та проблема е следния-при включване на алармата дистанционното не баца и след няколко секунди започва да пищи,интересното е че не винаги отказва така ,но не смея да я оставям включена че откача.Е,разбира се обиколих майсторите наблизо,но на никой не му се расправя със стари аларми и все ме пращат за нова да си купя.ОК,аре чакам някой добър човек да напише своето компетентно мнение.Поздрави.
    Прикачени файлове

    #2
    Това е 989. http://www.autoelectric.ru/autoalarm.../989/ll989.htm А отварял ли си я?Ако не си на ТИ с елекрониката потърси специалист.Възможно е да имаш проблемни бутони или охранителни зони във веригите и.Най малко провери за лоши спойки или за окиси по поверхноста на споиките и пътеките.Това е най елементарното което мога да те посъветвам.
    AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
    HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
    Kawasaki ER-6n'2012

    Коментар


      #3
      Мерси златен си,май това беше което и ас бях намерил преди време.Съществена разлика не видях,всичко си съвпада по цвят , място и форма.За окиси и лоши спойки съм проверил това ми беше първата работа.Сега ще накарам брат ми по схемата да проследи и провери всичко(той по разбира от мен такова му е образованието).Хайде пак благодаря и ще пиша какво е станало с пущинята.

      Коментар


        #4
        Ма и ас съм един,снимал съм на обратно и не съм обърнал внимание моделат е 989

        Коментар


          #5
          :D :D :D Успех!
          AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
          HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
          Kawasaki ER-6n'2012

          Коментар

          Working...
          X