Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с ключ !!!!!!!

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Проблем с ключ !!!!!!!

    сорру че пиша на латиница ама така се стекоха обстоqтелстжата. Имам много голqм проблем. Преди малко се качих на бащата на бражото да го преместq малко по надоло. Запалих го.. Мръднах го малко по надоло и като тръгнах да го гасq клииуча заqде и немоях да го изгасq ???? Затожа му слойих пържа дръпнах ръчната и пуснах рqзко съединитела! След което се помъчих да изжадq клиуча но неуспqх!! И изжадих клемите на акомулатора щото беше на контакт! Жапроса ми е как да изжадq проклетиq клиуч щото бащата ще ме убие
    AUDI 1.8 20V TURBO
    ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

    #2
    Ами въртиш леко наляво, надясно ключа, волана и нагоре надолу и се мъчиш да го извадиш без да го счупиш.Или пък викаш ключар и кихаш некой лев.П.П. и при първа възможност го напиши на кирилица.Сега предполагам си притеснен и затова ти оставям мнението така.

    Коментар


      #3
      извинявам се за преди малко ама го писах от GMS с Wi-fi .... относно ключа заял е на контакт и не ебава ни напред ни назад видело сеее че утре 6е се вика някой ключар да го оправа ....ювапроса ми е има ли вариант да се вземе от друга кола самия патрон и да се ползват старите ключове щото предполагам че за нови ще ми одерат кожата !
      AUDI 1.8 20V TURBO
      ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

      Коментар

      Working...
      X