купих си колата с трите ключа и алармата ми не работеше а само централното,а те са вързани...един ден отваряйки вратата алармата си решава че ще работи и се разпищява....имам си аларма и централно 4-5 месеца,които аз командвам от ключа и един ден аз не мога да отключа колата диода на ключа не свети....купувам си нови батерии 2броя панасоник CR 2016 3V JAPAN1 сменям ги,но цък неще...отворих си колата с ключа тя пищя,пищя и след известно време спря,НО алармата седи включена защото не съм я спрял и от време на време ми се активира алармата като си отварям колата...разкачам клемите ,но не спира...спира като си реши тя.....помогнете ми моля
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ключа не изпраща сигнал до колата
Collapse
X
-
сега се връщам от кафеджиев и ми казаха че не са срещали такъв проблем като моя.имали са случаи като да не ти работи алармата и централното от копчето на ключа макар че диода свети,но да ти работи алармата(диода и в колата ,който е като датчик да ти покаже че работи и е активирана),а копчето да не изпраща сигнал до колата и да не може да включва и изключва алармата и централното не са имали и не знаят кой и как да ми се реши проблема......батериите са ми чисто нови да кажа за всеки случай...имам и трите ключа...и 2та сините не изпращат сигнал до колата....странното е че и 2та спряха да работят в един и същ ден....
Коментар
-
Колега, ключа ти е просто предавател, за да работят нормално нещата ти трябва и приемник, най вероятно там е проблема. Иди на някой свестен алармаджия, да види дали ключа въобще праща сигнал (разни скенери за кодове и т.н.), ако ключа е добре значи трябва да се види дали приемника в колата приема каквото и да е. :D Както и да го погледнеш проблема ще е в едно от двете, или ключ (предавател) или алармата (приемник). А трябва да си провериш и антената на алармата ако имаш. Моята е една кирлива жичка която по някога късам като свалям таблото и се получава точно такъв проблем, но моята аларма е външна не е вградена.Fiat Tipo 1.4 i.e
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар