Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с централното - Fiat Tipo 1.4 i.e.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с централното - Fiat Tipo 1.4 i.e.

Здравейте, от вчера ми се появи проблем с централното, значи алармата бачка и писка че заключва но нито една машинка не си мръдва пръста да заключи. Пробвах ръчно като натисна една дали ще заключат всичките (както правеше преди) ама неще и така. С ключа се отключва и заключва само тази която пробваш. И сега голям зор трябва да ги заключвам една по една и тогава да включа алармата. За резил! Според мен се е прецакало централното, но даите идей Моля Ви. И къде се намира този модул за централното при Tipo някой дали знае? Благодаря.
    Fiat Tipo 1.4 i.e

Айде бе пичове, дайте идея къде да търся централно в това Tipo, не е под задната седалка и не е в центгъра на таблото. Казвайте нещо че ми писна да ровя на сляпо?
    Fiat Tipo 1.4 i.e

Коментар

Проблема според мен ти идва от алармата! А това къде е модула за централното е голяма загадка, защото общо взето мойто цялото съм го преровил!
      ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
      // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Не съм сигурен,но мисля,че е до този на ел.стъклата.При бушоните.

Коментар

Не е алармата, тя писка че е заключила и ако отвориш си включва и почва да писка, после си изключваш и влизаш спокойно. Проблема е че вече почна да гори предпазителя за централното, слагам и изпушва веднага. Значи има късо някъде, или в централното или в в нещо друго закачено за бушона на централното. Сега ще търся какво друго не работи по колата че да мога да видя дали някъде има късо ама... Благодаря за идеите, давайте още че съм закъсал яко Приемам всякакви.
          Fiat Tipo 1.4 i.e

Коментар

здравей колегаот вчера имам същия проблем обаче на мене не ми гори предпазителя а доколкото се отнася за релето на централното при мене е едно голямо реле колкото две релета,сиво,обаче незнам дали е от него,и аз взех да си мисля че е от алармата и смятам да потарся човека който ми я сложи,дано да не ми взима пари и да я направи че дето казват може да е от алармата,и то се самнявам да нее заради тези грамотевици.обаче дето казваш така е б.х си и неудобното без централно А това това реле е там при бушоните под волана дето сачак сега видях че си писал април още,айде като седнеш пиши как се справи с проблема колеги кажете ми как да го оправя този проблем,махнах релето и се чудя да си купя ново,дали ще е от това?????извинявам се че го сложих в друг въпрос

Коментар

Working...
            X