reter написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo 1.6 16V 99г. - проблем с CODE
Collapse
X
-
-
lancia code
lancia CODE при тебе е доблирано централното с аларма МАК Българска а иначе кода като не изгасне не трябва да пали това му е и работата може от алармата да има нещо да прекъсва важна верига и за това да не пали и да свети кода а може и CODE да се ебава нещо временно на момент може да се погледне а имаш ли друг ключ с него прави ли така
Коментар
-
BobyK написа:Значи преди време имах съвсем същия проблем, ама същия. И аз се чудих какво ли не, докато една сутрин просто имобилайзера отказа да изгасне каквото и да правя. Та ми се наложи сам и бързо да отстраня проблема (неволята учи), взимаш една отверка и сваляш пластмасата под волана, така че да видиш бубината и кабела на четеца(на имобилайзера), аз очаквах да видя и някаква букса която да прави проблеми но нямаше, просто бубина с кабелче - та поразмърдах ги, пораздърпах кабела, така и не открих на къде отива ама в резултат на това проблема изчезна напълно. Вече 3 години след това всичко си е ОК. Та първо провери варианта лоша връзка защото мисля е най-вероятен и после търси "майстори" иначе само ще са набуташ. Решението на проблема ми отне 5-6 мин (щото бързах за работа).Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
Re: Bravo 1.6 16V 99г. - проблем с CODE
reter написа:.... значи понякога кода не изгасва.. връщам от контакт.. давам пак и след няколко пъти се оправя...SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
Re: Bravo 1.6 16V 99г. - проблем с CODE
VooDoo написа:reter написа:.... значи понякога кода не изгасва.. връщам от контакт.. давам пак и след няколко пъти се оправя...Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар