изчетох сумати теми и така и не намерих отговор на моя проблем.. значи понякога кода не изгасва.. връщам от контакт.. давам пак и след няколко пъти се оправя.. казаха ми че имало някаква комбинация с червения и синия ключ и се изчиствало това нещо.. има ли нещо такова иначе си имам и 3-те ключа и код карта..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo 1.6 16V 99г. - проблем с CODE
Collapse
X
-
Няма такъв номер че не може с червения.Може просто има някакви комбинации които се правят с него и без да искаш можеш да ги направиш и да се вкараш във филм.Почне ли да ти свети фиат-код лампата най вероятно ключа (синия) ти прави проблеми.При наличието на чарвен ключ и код карта няма да имаш сериозни проблеми.Премахването на имобилайзера струва скъпичко и цената зависи от това колко си на зор и какво имаш (ключове, код карта).Моя колега кара Алфа 145 3 години само с червен ключ и няма ядове!
Коментар
-
npace написа:Няма такъв номер че не може с червения.Може просто има някакви комбинации които се правят с него и без да искаш можеш да ги направиш и да се вкараш във филм.Почне ли да ти свети фиат-код лампата най вероятно ключа (синия) ти прави проблеми.При наличието на чарвен ключ и код карта няма да имаш сериозни проблеми.Премахването на имобилайзера струва скъпичко и цената зависи от това колко си на зор и какво имаш (ключове, код карта).Моя колега кара Алфа 145 3 години само с червен ключ и няма ядове!Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
кола код
е тук а за цени да говорим но по принцип не винаги се оправя с препрограмиране на ключовете щото ако се е бъгнало ECU няма да стане ако е нещо по жиците пак и за това се маха кода са по сигурно че колата ще пали като хората да стигне до тук имало е защо като се закачи може и да покаже нещо а иначе за препрограмиране на ключовете е около 80 лв поне толкова взимат колеги но както намериш трябва Да се извади ПИН иначе пак не сатва ако нямаш и много други дребни работи а за колегата писал поста В Бургас на центъра имате човек за тази работа той може и други цени да взима
Коментар
-
Значи преди време имах съвсем същия проблем, ама същия. И аз се чудих какво ли не, докато една сутрин просто имобилайзера отказа да изгасне каквото и да правя. Та ми се наложи сам и бързо да отстраня проблема (неволята учи), взимаш една отверка и сваляш пластмасата под волана, така че да видиш бубината и кабела на четеца(на имобилайзера), аз очаквах да видя и някаква букса която да прави проблеми но нямаше, просто бубина с кабелче - та поразмърдах ги, пораздърпах кабела, така и не открих на къде отива ама в резултат на това проблема изчезна напълно. Вече 3 години след това всичко си е ОК. Та първо провери варианта лоша връзка защото мисля е най-вероятен и после търси "майстори" иначе само ще са набуташ. Решението на проблема ми отне 5-6 мин (щото бързах за работа).ex. Fiat Marea 1.6 16 - 1999
Mazda 6 2.0 Petrol GY 2006
Коментар
-
BobyK написа:Значи преди време имах съвсем същия проблем, ама същия. И аз се чудих какво ли не, докато една сутрин просто имобилайзера отказа да изгасне каквото и да правя. Та ми се наложи сам и бързо да отстраня проблема (неволята учи), взимаш една отверка и сваляш пластмасата под волана, така че да видиш бубината и кабела на четеца(на имобилайзера), аз очаквах да видя и някаква букса която да прави проблеми но нямаше, просто бубина с кабелче - та поразмърдах ги, пораздърпах кабела, така и не открих на къде отива ама в резултат на това проблема изчезна напълно. Вече 3 години след това всичко си е ОК. Та първо провери варианта лоша връзка защото мисля е най-вероятен и после търси "майстори" иначе само ще са набуташ. Решението на проблема ми отне 5-6 мин (щото бързах за работа).Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
Да вметна и аз едно питане. Защо при мен при положение че нямам fiat code в моя случай lancia code (премахнат, изолоран незнам точно), ми свети лампата при контакт? За това че е махнат ме увери продавача и му имам пълно доверие, но е факт че понякой път остава светнал lancia code-а. Млако объркано го написах но:1- въртя ключа lancia code изчезва - паля2- на 3 пъти досега за 1,5г. експлоатация въртя ключа lancia code не изгасва, въртя пак, гасне и паляИдеи?
Коментар
-
Направи си един обикновен ключ, пробвай да запалиш с него и ще разбереш дали имаш, или нямаш CODE. Ако става с обикновен ключ, значи някой е вързал лампата за нещо друго. Да светка за парлама.Или пробвай другия път, като не угасне Code-то, да запалиш.Случвало ми се е 2-3 пъти да не ми угасне лампата и ... няма палене.Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар