колеги някъв проблем имам явно с алармата имам централно на колата и аларма ,но алармата е изключена и като я пусна с кючето. (пиука 1 пат и спира и мисля , че тръгва) но..имам две дистанциони 1 то от коиото не става за нищо а другото го натиснах исвири веднъж и замлъкна някои знае ли какво да правя ? (дали е от дистанционото или алармата е бъгната нещо.. ) човека от които купих колата ми каза ,че може да трябва нова батерия да взема ,но не знае дали ще стане
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
въпрос за алармата.
Collapse
X
-
Ами пробвай с нова батерия, може наистина да е от Нея.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Нищо не Ти коства да пробваш да смениш батерията на другото дистанционно у-ние струва 3-4 лв.Щом казваш че алармата пиука един как разбра че не работи, отвори врата, ритна колата и Тя не се задейства ли какво?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар