Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с централното заключване!

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Проблем с централното заключване!

    - понякога са ми нужни 3,4 опита да заключа колата с ключ, централното заключва и отключва веднага- преди седмица сложих аларма и 2 дена си всичко беше наред, сега се върна стария проблем както с ключа- в момента от дистанционото и 100 опита да напрая немога да я заключа (заключва и отключва за една секунда)- мога да заяключа двете врати едновременно единствено от шофьорската врата, понякога от първия път, понякога от 4,5-я опит- от пътническата врата немога да я заключа и 100 опита да направя (прещракват и двете и се отключва)- от алармата и от шофьорската врата отключвам винаги от първия път и двете врати- от пътническата отключвам само нея без шофьорскатаПроблема го имах и преди да сложа алармата така че не е от нея от какво може да е ?

    #2
    Ехей най-накрая някой от Казанлък да пропише в този форум освен мен.Това Купе го виждам често паркирано на паркинга зад Универмага.Добре дошъл колега и вярвам ,че ще получиш помощ.Темата ти е за раздела Ключове и ключалки ....... затова я местя там.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

    Коментар


      #3
      да прав си

      Коментар


        #4
        От копчето за заключване на централната конзола имаш ли проблеми със заключването? Вариантите за проблема са два. 1. Релето е прецакано, то е едно черно като махнеш капака на таблото отстрани като отвориш шофьорската врата.2. Във самите механизми за заключване има едни контакти които разпознават заключена ли е вратата или не. Понякога се окисляват и не подават сигнал че се е заключила и връща обратно. Най-вероятно проблема е в пасажерската врата.Когато заключиш и задържиш ключа, релето изключва и след това можеш да заключиш и другата врата.
        FIAT BRAVA 1,9-TD-100
        FIAT COUPE 2,0-16 - последно
        SUZUKI SUIFT 1,0 - служебно
        PEUGEOT PARTNER TEPEE

        Коментар


          #5
          1. Релето е прецакано, то е едно черно като махнеш капака на таблото отстрани като отвориш шофьорската врата. трябва да сваля кората на врата ли? как се сваля?

          Коментар


            #6
            Ограденото на снимката е капак. Маха се и там са релетата.
            Прикачени файлове
            FIAT BRAVA 1,9-TD-100
            FIAT COUPE 2,0-16 - последно
            SUZUKI SUIFT 1,0 - служебно
            PEUGEOT PARTNER TEPEE

            Коментар

            Working...
            X