Здравейте, преди няколко дни си купих фиятката - BRAVO JTD. Та на проблема, имам си заводска аларма но нещо дистанционното (синия ключ) не иска да и казва какво да прави. Сложих му чисто нови батерий (светодиода си мига при натискане на бутончето на ключа) Алармата е в режим ON от сервизното ключе (при бушоните) преди да взема колата беше без акумулатор заради което мисля е загубила запаметените дистанционни... четох из форума колкото успях да открия и пробвах с малкото бутонче но нещо майче не правя правилните стъпки... Исках да питам някой ако е успявал наистина или знае на 100% как става, моля помогнете да си науча фиатката да ме слушка от далече
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой успял ли е да програмира СИНИТЕ ключове????
Collapse
X
-
naskobg написа:На плафона има две малки дупчици. Натискаш с нищо копчето в дясната. Лявата святка - диод е. Натискаш копчето на ключа, диода гасне и си готов.
Коментар
-
Да питам при вас дали е така. Лампичката на ключа при натискане на бутона свети адски слабо при чисто нови батерий трябва околната светлина да е адски слаба почти тъмно за да се забележи че свети дистанционното. И ако проблема ми е в синия ключ дали мога да си купя от някъде друг и да го подкарам ??? Примерно от някоя ударена кола ???
Коментар
-
sako_dj написа:И ако проблема ми е в синия ключ дали мога да си купя от някъде друг и да го подкарам ??? Примерно от някоя ударена кола ???Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар