Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой успял ли е да програмира СИНИТЕ ключове????

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой успял ли е да програмира СИНИТЕ ключове????

Здравейте, преди няколко дни си купих фиятката - BRAVO JTD. Та на проблема, имам си заводска аларма но нещо дистанционното (синия ключ) не иска да и казва какво да прави. Сложих му чисто нови батерий (светодиода си мига при натискане на бутончето на ключа) Алармата е в режим ON от сервизното ключе (при бушоните) преди да взема колата беше без акумулатор заради което мисля е загубила запаметените дистанционни... четох из форума колкото успях да открия и пробвах с малкото бутонче но нещо майче не правя правилните стъпки... Исках да питам някой ако е успявал наистина или знае на 100% как става, моля помогнете да си науча фиатката да ме слушка от далече

Централното отваря ли от бутона колега?

Коментар

М не то всъщност мен зора ми е за централното не за алармата... но нали кажи речи имат доста общо и помислих че само при работен режим на алармата ще дейтсва и централното.... Инъче аларма не ми трябва толкова ама виж да си заключвам колицата от бутончето на ключа си е яко.

Коментар

На плафона има две малки дупчици. Натискаш с нищо копчето в дясната. Лявата святка - диод е. Натискаш копчето на ключа, диода гасне и си готов.

Коментар

naskobg написа:
          На плафона има две малки дупчици. Натискаш с нищо копчето в дясната. Лявата святка - диод е. Натискаш копчето на ключа, диода гасне и си готов.
          Ок аз като по незапознат ще повторя след теб това което съм разбрал, а там където греша моля да ме поправиш защото не става това.Натискам копченцето на плафона при което започва да мига диода горе, натискам копчето на ключа и нищо не се получава. Пробвах и да задържа натиснато копчето на плафона (диода горе мигаше постоянно докато е натиснато) и доакто е натиснато копченцето горе да натисна бутончето на ключа, но и тогава не се получи нищо .... П.С. Относно централното трябва ли да работи заключването с дистанционно дори когато алармата е в режим OFF от ключето при бушоните?

Коментар

Да, трябва. Това, което описваш е правилният начин. Не знам защо не се получава.

Коментар

Да питам при вас дали е така. Лампичката на ключа при натискане на бутона свети адски слабо при чисто нови батерий трябва околната светлина да е адски слаба почти тъмно за да се забележи че свети дистанционното. И ако проблема ми е в синия ключ дали мога да си купя от някъде друг и да го подкарам ??? Примерно от някоя ударена кола ???

Коментар

sako_dj написа:
                И ако проблема ми е в синия ключ дали мога да си купя от някъде друг и да го подкарам ??? Примерно от някоя ударена кола ???
                http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=26547
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                X