Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
140 лв. за ключ !!!!
Collapse
X
-
Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
-
van_dal написа:Колеги ще ползвам темата да попитам, ако се пъхне обикновен ключ в запалването, а другия е на 10-15см. дали ще се захрани ампулата, има ли възможност да стане.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
PASSARELLA написа:Винаги съм имал на колите по 3 ключа. Дори някога на Ритмото имах и 4-ти - за резервоара...Странно къде са другите ключове на тези, които продават коли с един ключ!? И още по-странно как пътуват на дълъг път само с един!?
Коментар
-
mnpenchev
nikki_sixx написа:Аз имам само два сини! Де ми е "мастър"-а бре?
Коментар
-
1115 написа:...Още по-интересно е как така човека, който е продавал колата си е дал фактурите, сервизна книжка и какво ли още не, но не е дал втория/третия ключ и код картата?МВР обаче отчитат и нова схема за кражби. В нея много често участват и продавачи на автомобили, казва Мирослав Тончев, началник-сектор "Престъпления против МПС" в Криминална полиция. При тази схема продавачът дава возилото само с единия ключ. След известно време вторият се продава на крадците и те атакуват веднага. За тази схема продавачите взимат най-малко хилядарка и с охота работят взаимно с крадците, всеки път, когато могат.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Re: 140 лв. за ключ !!!!
MOYA написа:Случката е в Кауфланд: -На излизане (след касите) гледам някакво ново гише пълно с ключове за автомобили. Извадих си моя от Brava-та и запитах ключаря колко ще струва един такъв? Имам си още един резервен у нас - но ей така за всеки случай го попитах. Човека го взе, огледа го, пъхна го в някакъв тестер- диоди там мигаха и накрая се обърна и ми сервира:- Братотояключесчипитиструваоколо 140 лв. И ми нахлу една депресия - ами ако го загубя..............Не предполагах, че толкова струва един ключ. Пазете си ключовете.
Коментар
-
Re: ..
Kroko61 написа:Гледах в един китайски саит фиатски ключове по десетина лева с чипа,даси поръчваме повече и готово.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Преди половин година си направих копие на синия ключ с чип (Браво ТД100, 1998 г.) за 70 лв. Автоключаря се намира близо до кръстовището на бул. Константин Величков и бул. Стамболийски. (Идвайки от центъра по Стамб. се пресича К. Величков в посока Красна поляна, след 30-40 метра от дясно започва поредица от ниски блокчета . В първото такова е ключаря).Fiat Bravo TD 100, 1998 г.
Ауди 80 1.6, 101 кс, 1994 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар