Случката е в Кауфланд: -На излизане (след касите) гледам някакво ново гише пълно с ключове за автомобили. Извадих си моя от Brava-та и запитах ключаря колко ще струва един такъв? Имам си още един резервен у нас - но ей така за всеки случай го попитах. Човека го взе, огледа го, пъхна го в някакъв тестер- диоди там мигаха и накрая се обърна и ми сервира:- Братотояключесчипитиструваоколо 140 лв. И ми нахлу една депресия - ами ако го загубя..............Не предполагах, че толкова струва един ключ. Пазете си ключовете.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
140 лв. за ключ !!!!
Collapse
X
-
coupe 2000 написа:Е моя е без чип и ми струва около 10 лв. п.п. колега оправи си поста ,че трудно се разбира . Можеш ли да го напишеш целия с една дума"Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
-
Re: 140 лв. за ключ !!!!
MOYA написа:Случката е в Кауфланд: -На излизане (след касите) гледам някакво ново гише пълно с ключове за автомобили. Извадих си моя от Brava-та и запитах ключаря колко ще струва един такъв? Имам си още един резервен у нас - но ей така за всеки случай го попитах. Човека го взе, огледа го, пъхна го в някакъв тестер- диоди там мигаха и накрая се обърна и ми сервира:- Братотояключесчипитиструваоколо 140 лв. И ми нахлу една депресия - ами ако го загубя..............Не предполагах, че толкова струва един ключ. Пазете си ключовете.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Аз мисля че колегата говори точно за master ключа.Гледах една тема наскоро u_bo беше обяснил как да се направи ключ за 70 лева П.П Ето я ЦъкAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Ами защо си купувате коли без пълния комплект ключове?Аз имам 2 сини и 1 кафяв и код карта даже, само че като паля не ми светва лампичката за кода даже :Shttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар