ас сам с 2-клуча едния си е още като я зех с него сичко - а втрория отидох и си направих но явно клuчария не е толкоз добар защото с нега мога само да паля да отварям багажника но затова ми зе 5 лв а не 10 : )
сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!
И аз имам само един ключ - син. От прочетеното в този раздел разбирам че е хубаво -2. Особено защото съм много отвеян и съм губил няколко на апартамента . Само не разбрах за колата от подписа 70лв ли е втори ключ, с който да се пали колата и т.н...
I drift not because it is a quicker way around a corner, but it is the most exciting way......
Изобщо не бях подготвен като си купувах колата и резулататът е само два сини ключа. Добре че кода на касетофона е изключен и нямам проблем като си свалям акумулатора.
Аз съм с двата сини ключа. С бутона за оргиналната аларма. Без червен и без карти..
Fiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
Fiat Marea 1.6 16V - Not Powered By ... YET !
Alfa Romeo 155 2.0 8v Twin Spark - в гаража ...
Lancia Delta 1 HF 2.0 8v TURBO
Аз си взех Пунтото с един син с дистанционно за алармата и един кафяв или поне на мен ми се вижда че е кафяв пак с дистанционно за алармата.С ключовите си паля колата и си отварям багажника,само да питам за какво е това картонче с код?Аз нямам такова,но ми е интересно за какво служи?
Fiat Punto 1.7TD ELX 70hp 1998 г.
Seat Arosa 1.0 50hp 1998 г.
Коментар