Колеги моята кола е с код и имам само един ключ(червеникав) ! вратата на багажника не се отключва с него .. или поне така ми се струва натисках натисках нищо !Вие колко Ключа имате , и как отключвате багажника ? Темата е преместена в правилния раздел.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко Ключа Имате ?
Collapse
X
-
Червения ключ не е ли сервизен?!Не трябва ли да е син ключа?От завода колата би трябвало да е излезнала с два броя сини ключове и един червен ключ.... пак казвам, би трябвало Иначе, аз имам един ключ с дистанционно, код и прочие, и един сервизен (само метал) + код-карта за да си поръчвам колкото си искам ключове.... по 90лв.
Коментар
-
И аз имам 1 ключ на Пунтото. Багажника го отварям от лостчето вътре, по навик, тъй като на Бравото ми преди нямаше ключалка на багажника и не се отваряше с ключа. (естествено). Виж си ключалката на багажника. А ключ е хубаво да си направиш...Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
1 син нема червени нема ларти само 1 синио ключе :DШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар