Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

FIAT CODE или имобилайзера в ключа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Косьо написа:
    Обясни как, ако знаеш?
    Сваля се ЕКУ-то,изтрива се информацията за имобилайзера,след като се закачи вече няма да търси CODE.

Коментар

...

Коментар

Можеш да изключиш CODE-a или да запишеш нов ключ към ЕКУ-то?ПП: Тази дама за която говориш ми беше писала ЛС. Аз и написах GSM-a си но тя така и не се обади. Явно си е решила проблема

Коментар

Само с червен ключ съмКолко ще ми струва втори ключ?
          Fiat Brava 1.9TD.100кс.1998г

Коментар

...

Коментар

Аз имам друго в предвид, при загубен ключ мога и да изключа имобилайзера.

Коментар

Alexius написа:
                Аз имам друго в предвид, при загубен ключ мога и да изключа имобилайзера.
                да и така става но според мен е по добре да се извади ключ което не е никакъв проблемтака колата ще си остане със имобилайзер

Коментар

Да определено е така, а и смятам че FIAT CODE е един от най надеждните, в сравнение с имобилайзерите на другите автомобили.

Коментар

Да ви кажа, с моето Типо има два ключа. Единия дълъг, другия къс ( откъм дръжките ) Та чудих се аз каква е тая работа и ги поробвах. 1. С двата спокойно си паля кората.2. С малкия не мога да отворя нито една ключалка. Заключението, след като подробно прегледах и двата ключа за разлики - явно в дръжката на големия трябва да има нещо....
                    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Ако съм те разбрал правилно и с двата ключа успяваш да запалиш, но "малкия" не работи на ключалките на вратите и багажника?

Коментар

................

Коментар

не

Коментар

Alexius написа:
                            не
                            несъм сигурен дали само ако знаеш числата може да се направи дубликатно ако имаш ключа със сигурност може да се направи копие на мастера(на едната си кола даже имам таакова)Алексиус я обясни след като се прочете кода с четец на транспондери как се записват кодовете в чист транспондер, в смисъл ръчно ги въвеждаш в друга машина или то автоматично си ги прехвърляи можеш ли в машината което пише трнаспондера ръчно да и задаваш кодове

Коментар

Питанка

здравейте.четох този и други форуми относно ключовете и имобилайзера; тъй като имам само червен ключ (нямам и картата) ме интересува - мога ли да си закупя един ключ от ключар, да не ми го кодират там, а това да направи самият автомобил?Съдейки по други форуми - може - но за целта трабвало да имам 2 обикновени и един червен ключ, т.е. общо 3.Но аз искам да мина само с червения+още един Дайте съвет кой е най-правилния начин да постъпя? Вкратце, имам само червения ключ, и искам да си направя един ’син’за всекидневна употреба.и мерси предварително на отзовалите се

Коментар

да питам купих си Брава и имам 2 ключа - син оргинален, и син дубликат, така са я докарали от Италия. С кой ключ да я карам , че като чета тук за тези ядове с ключовете ми се замая главата, тоест карам с оргинала , ама ако го загубя ще бера ли ядове или ....... Мерси
                                FIAT Brava 1.4 12V

Коментар

Working...
                                X