Ясно е, че трябва да си направя дубликат на синия ключ защото ми е единствен, но какво ще правя с дистанционното на алармата и с централното които сега са в синия ключ?Има ли заготовки които да се програмират от фабричната аларма-в инструкцията и пише, че могат да се програмират няколко ключа.Става въпрос за програмиране на алармата (което става без червения ключ, който е за имобилайзера) с бутона до обемния датчик в купето.MAREA 1.8 HLX `97 г.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за дубликат на синия ключ, аларма и централно
Collapse
X
-
Хм. Честно казано, аз имам 2 аларми. Едната е от имобилайзера и се командва от ключа, а другата е допълнително поставена. Направих си син ключ при Alexius, където трансподера се копира в новия ключ, но не и електрониката в ключа.. и сега като ползвам резервния ключ дефатно не използвам имобилайзера. Мисля, че единствения начин е поръчка на заготовка от Италия и след това да си програмираш алармата (?), само дето не мисля, че става това нещо без червения ключ(?)FIAT Marea 1.9 JTD HLX
-
perlsite написа:Хм. Честно казано, аз имам 2 аларми. Едната е от имобилайзера и се командва от ключа, а другата е допълнително поставена. Направих си син ключ при Alexius, където трансподера се копира в новия ключ, но не и електрониката в ключа.. и сега като ползвам резервния ключ дефатно не използвам имобилайзера. Мисля, че единствения начин е поръчка на заготовка от Италия и след това да си програмираш алармата (?), само дето не мисля, че става това нещо без червения ключ(?)FIAT MAREA 1.8 HLX , 97г.
Коментар
-
Относно копието на синия ключ, в ключарско ателие няма проблем да се изработи, но ще бъде без бутона за централното. За него можеш да попиташ в АутоИталия. Много по-важен обаче ти е имобилайзера/чипа/ в ключа, така че бих ти препоръчал да си извадиш едно нормално копие, без бутон, което да ти стои за резерва. Предполагам че ще е доста скъп ключа с бутона.
Коментар
-
Alexius написа:Относно копието на синия ключ, в ключарско ателие няма проблем да се изработи, но ще бъде без бутона за централното. За него можеш да попиташ в АутоИталия. Много по-важен обаче ти е имобилайзера/чипа/ в ключа, така че бих ти препоръчал да си извадиш едно нормално копие, без бутон, което да ти стои за резерва. Предполагам че ще е доста скъп ключа с бутона.FIAT MAREA 1.8 HLX , 97г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар