Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моля заа помощ, счупих си ключа в ключалката!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Моля заа помощ, счупих си ключа в ключалката!

Здравейте колеги, намирам се в Пловдив и преди малко си счупих единствения ключ за Пунтото в ключалката на багажника. Моля ако някой знае каде могат да ми оправят проблема моля да ми каже. Сравнително добре се оправям из Пловдив, но ако някой знае къде има ключари моля да ми каже адрес, или горе долу къде се намира. Ще съм ви страшно благодарен ако ми помогнете и този път, разчитам на вас.П.С. Слагам и снимка за да се посмеете за моя сметка
    Прикачени файлове
    Временно карам Punto докато събера пари за Ferrari

Колега оправи ли го?Ако още не си имам една визитка и на нея пише:Съюз на ключарите в България 24 часа авариен ключар.Аварийно отваряне на домове,офиси,каси,АВТОМОБИЛИ-Автоключарски услуги-Изработка на Ключове-консултация,продажби,ремонт на заключващи системиДежурно Ключарско АтелиеБул.Христо Ботев 138 тел 032/625 423 GSM 0899 950 250 ; 0879 009 250Нищо др не мога да ти кажа като цени,дали бачкат хубаво даже и изобщо дали съществуват преди 2-3 месеца я намерих в Плд и нали е 24 часа та викам да я запазя :D
    Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

кола

трудно се вади ключа в това време -стут и тъмно може да се отвори от върте и да се бутне на вън и после да се направи нов ключ с място за чипче самия чип е даста пари -да си ползваш стария може да се пробва с пинсети -здрави и други подобни телчета да се извади че първите пластини са го захванали може да си отвориш багажника от въртре с лоста да свалиш кората и да оправиш патрона
      Прикачени файлове
      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

4.6. Забранява се включването на рекламни материали по какъвто и да било начин в мнението, личната информация, подписа и/или автара на потребителя, освен с изричното разрешение на УС на ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Благодаря на отзовалите се, ключа е оправен.

Коментар

колега нов ключ ли ти правиха ли стария нещо защото и аз съм с един ключ и искам още един да не направя и аз някоя глупост и каде в сф може и колко пари
            Фиат Пунто 1.2 8в 60 кончета

Коментар

Накратко извадиха ми парченцето от ключалката, събраха двете части на ключа, и от тях направиха нов. След това извадиха чипа от стари и го сложиха в новия. Нямам идея за софия, другите колеги могат да кажат.

Коментар

Working...
              X