Здравейте!Интересува ме:1) къде в Пловдив най-евтино може да се извади друг идентичен на моя ключ с чип?2) И мога ли да си изкарам дистанционно на колата,че да мога да я отключвам или заключвам с дистанционно,а не да ръчкам постоянно ключа и колко ще ми струва?!?Става въпрос за Фиат Брава.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изкарване на ключ,дистанционно?!?
Collapse
X
-
Re: Изкарване на ключ,дистанционно?!?
Viiipeer написа:Здравейте!Интересува ме:1) къде в Пловдив най-евтино може да се извади друг идентичен на моя ключ с чип?2) И мога ли да си изкарам дистанционно на колата,че да мога да я отключвам или заключвам дистанционно,а не да ръчкам постоянно ключа и колко ще ми струва?!?Става въпрос за Фиат Брава.
-
КЛЮЧ
има на няколко места да правят ключове с код за ФИАТ ама това за дистанционото забрави да ти направят ново особенно ако нямаш никакво става ако си сложиш цял приемник предавател или направо аларма да управлява централното ключаеоколо 70лв а за аларма поне още 70лв алармата -дистанционота при алармаджия а ключа при ключар например http://www.obiavki.com/index.php?ct=...key_maist.html
Коментар
-
Re: КЛЮЧ
kluchar написа:има на няколко места да правят ключове с код за ФИАТ ама това за дистанционото забрави да ти направят ново особенно ако нямаш никакво става ако си сложиш цял приемник предавател или направо аларма да управлява централното ключаеоколо 70лв а за аларма поне още 70лв алармата -дистанционота при алармаджия а ключа при ключар например http://www.obiavki.com/index.php?ct=...key_maist.html
Коментар
-
Ето примерен нов ключ за Фиат Брава ,а за амармата колега - само не слагай китайска има мн интересни БГ модели с добри функции модерните от които са палене от дистанционното или тези които са с GSM ,които се скрива в купето и при евентуална кражба може да блокира двигателя само с един SMS :D .А за ключа ако не ти се налага да си видиш нов и да го обучаваш просто може да идеш да ти направят нов и да ти преместят чипа от стария в новия - мн лесно и елементарно,важното е новия ключ да има предвидена дупчица с капаче за това.Този от снимката е такъв.Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
niko09 написа:.А за ключа ако не ти се налага да си видиш нов и да го обучаваш просто може да идеш да ти направят нов и да ти преместят чипа от стария в новия - мн лесно и елементарно,важното е новия ключ да има предвидена дупчица с капаче за това.Този от снимката е такъв.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар