Стана студено и проблема се появи с лявата ключалка. Някакъв спрей може би? Какво използвате Вие?Предварително благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как си размразявате ключалките?
Collapse
X
-
Прочети тази тема: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...light=Също така аз използвам спрей в едно малко флаконче подарено ми от служител на бензиностанция.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
-
KbH40 написа:Абе моята е замръзнала отдясно, че ми трябваше бързо да излезна с колата и я полях с топла вода, за да падне леда... ГОЛЯМА ГРЕШКА! Ама късно го осъзнах...Все минавам покрай Метро, но забравям да си го взема тоя спрей....Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Ключалки? Че какво им замръзва на ключалките? Моята и тази и миналата зима спа навън в големите студове и се отключваше като стой, че гледай. беше обледено всичко миналата година, но... въпреки всичко успях да си я отворя - разчистих леда и ... влязох... Централни нямате ли? За модела HLX е недопустимо да е без централно...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
skibadee написа:до скоро карах пасат на които му замръзваше сичко, проблема с клучалката се решава като нагрееш клуча със запалка и го натикаш вътре, а ако вратата неможе да ти се затвори това пак е от замръзване, 2 пъти карах гаджето ми да държи вратата докът се загрее купето. :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар