Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как си размразявате ключалките?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как си размразявате ключалките?

Стана студено и проблема се появи с лявата ключалка. Някакъв спрей може би? Какво използвате Вие?Предварително благодаря!
    МАРЕЯ 1.8 16V HLX 98
    БРАВА 1.8 16V ELX 96

Прочети тази тема: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...light=Също така аз използвам спрей в едно малко флаконче подарено ми от служител на бензиностанция.
    Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Абе моята е замръзнала отдясно, че ми трябваше бързо да излезна с колата и я полях с топла вода, за да падне леда... ГОЛЯМА ГРЕШКА! Ама късно го осъзнах...Все минавам покрай Метро, но забравям да си го взема тоя спрей....
      НЕ КЛИКВАЙ ТУК!
      И ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ КЛИКВАЙ ТУК!!!

Codename: ФИЧО

Коментар

KbH40 написа:
        Абе моята е замръзнала отдясно, че ми трябваше бързо да излезна с колата и я полях с топла вода, за да падне леда... ГОЛЯМА ГРЕШКА! Ама късно го осъзнах...Все минавам покрай Метро, но забравям да си го взема тоя спрей....
        е тя тая гореща вода нали знаеш че точно 2 минути ще е гореща в това време...хехе наистина голяма грешка си направил...отделете си малко течност за чистачки или антифриз в едно шишенце и готово аз така съм направил...утре дори ще си напълня едно шише с пръскалка със течност за чистачки та да не стържа джама като е замръзнал а само фъс фъс...забелязах че се размразява почти михновено като пръсна и мисля да се въползвам
        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Ключалки? Че какво им замръзва на ключалките? Моята и тази и миналата зима спа навън в големите студове и се отключваше като стой, че гледай. беше обледено всичко миналата година, но... въпреки всичко успях да си я отворя - разчистих леда и ... влязох... Централни нямате ли? За модела HLX е недопустимо да е без централно...
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

до скоро карах пасат на които му замръзваше сичко, проблема с клучалката се решава като нагрееш клуча със запалка и го натикаш вътре, а ако вратата неможе да ти се затвори това пак е от замръзване, 2 пъти карах гаджето ми да държи вратата докът се загрее купето. :D

Коментар

skibadee написа:
              до скоро карах пасат на които му замръзваше сичко, проблема с клучалката се решава като нагрееш клуча със запалка и го натикаш вътре, а ако вратата неможе да ти се затвори това пак е от замръзване, 2 пъти карах гаджето ми да държи вратата докът се загрее купето. :D
              И на мен ми се случи на пасажерската врата,ама бях сам и няма кой да държи.Почаках си бая...

Коментар

Working...
              X