Значи проблема ми е, че не се заключва. Ключа си върти леко до едно положение и спира, но не заключва. Искам да се пробвам да я разглобя за да видя какво и е. Колата е Браво 1,9 JTD. Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да се разглоби капачката за резервоара?
Collapse
X
-
Re: Как да се разглоби капачката за резервоара?
naskobg написа:Значи проблема ми е, че не се заключва. Ключа си върти леко до едно положение и спира, но не заключва. Искам да се пробвам да я разглобя за да видя какво и е. Колата е Браво 1,9 JTD. Благодаря предварително.Space Star 1.9 DID
-
И да я разглобиш счупена е, няма оправия, тоест има ама само аз за сега ги оправям червения ключ не е магьосник за да я заключи ВД също, не се занимаваи с глупости караи си така никои няма да тръгне да ти точи нафта щот не може. Ако все пак се затръшкаш да я разглобиш ще ти кажа какво ще намериш вътре, счупено е едно малко палче с много яка пружина толкова скапано е направено че направо се учудвам как въобще има здрава капачка която да не се е счупила до сега, та тва палче му се къса връхчето отперд и нема оправия, тоест има, търси с търсачката бях изписал цял роман как се оправя тва нещо ама си е почти часовникарска работа. Можеш да си купиш от моргата друга капачка но кято преди това пробваи дали се заключва, но ще трябва да я разглобиш там на място в моргата щото без ключа неможеш да извадиш патрона понеже зъбите му стърчат, така че вземеш ли капачка от мога и се прибереш с нея у вас ще трябва да я режеш с флекса за да се добереш до това палче и да го смениш на твоята. Търси темата с търсачката!Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
SHB написа:Защо просто не си вземеш една капачка от 1.5? Шанса някой да тръгне да ти точи от горивото и да знае,че не си със заключваща капачка е пренебрежимо малък.
Коментар
-
И Аз съм така колега.Носих я на ключар и Той ми каза същото като колегата Slavi_Lancia.Счупено е зъбчето и ако не ми е проблем да си карам така и да не се кахъря за глупости .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар