Я кажете че тая марея дето я взе моя колега като дръпнеш дръжката и тя така си остава, трябва да я бутнеш на ръка да се прибере иначе неможеш си затвори вратата, предполагам има някви пружинки които да ги връщат обратно но не ми се гадае а е студено сега да се разглобява. Ако някои знае какво точно прибира дръжката обратно ще сме му благодарни.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво прибира дръжките на вратите на Марея.
Collapse
X
-
Re: Какво прибира дръжките на вратите на Марея.
Slavi_Lancia написа:Я кажете че тая марея дето я взе моя колега като дръпнеш дръжката и тя така си остава, трябва да я бутнеш на ръка да се прибере иначе неможеш си затвори вратата, предполагам има някви пружинки които да ги връщат обратно но не ми се гадае а е студено сега да се разглобява. Ако някои знае какво точно прибира дръжката обратно ще сме му благодарни.
-
Re: Какво прибира дръжките на вратите на Марея.
lubomm написа:Slavi_Lancia написа:Я кажете че тая марея дето я взе моя колега като дръпнеш дръжката и тя така си остава, трябва да я бутнеш на ръка да се прибере иначе неможеш си затвори вратата, предполагам има някви пружинки които да ги връщат обратно но не ми се гадае а е студено сега да се разглобява. Ако някои знае какво точно прибира дръжката обратно ще сме му благодарни.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
и на моята, на пасажерската врата е така. ей сега напръсках със силиконов спрей (MOTIP) и се оправи! после пробвах да задържа дръжката в отворено положение и успявам много трудно, но като бутна вратата се затваря и дръжката се прибира.Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
Moonsteppers - All over the world and beyond ...
Коментар
-
Преди доста време колегата ilkor Ми беше изпратил едни нагорели дръжки от Браво заради една част която ми трябваше.Въпрос на време само да скоча да гаража и да я взема за ти помогна със снимка колега.Качих обещаните снимки има ли нужда да обяснявам коя е пружината за връщане на дръжката?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар