Колеги помагайте бравото е в бокса Както си карах взе да присвятка CODE и колата взе да прекъсва,и от време на време светваше дюзата и изведньж изгасна,като правя опити да запаля CODE не угасва или гасне и пак светва ипонякога палеше,но накрая дюзата светна постояно и не угасва а CODE светва и угасва когато си иска и колата няма паленеДали е заминал имото или е от нещо друго
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
за "code" то на браво 1,4
Collapse
X
-
Re: за "code" то на браво 1,4
levski_bs написа:Колеги помагайте бравото е в боксатд Както си карах взе да присвятка CODE и колата взе да прекъсва,и от време на време светваше дюзата и изведньж изгасна,като правя опити да запаля CODE не угасва или гасне и пак светва ипонякога палеше,но накрая дюзата светна постояно и не угасва а CODE светва и угасва когато си иска и колата няма паленеДали е заминал имото или е от нещо другоNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
-
Загубила е синхронизация между ЕКУ-то и Иммо-то. Има два варианта. Да се оправи или да се ликвидира. Отнема еднакво време и приблизително еднаква цена. Общо взето имаш електрически проблем, които е породил проблем с имобилаизера......Ако се махне иммото има голяма вероятност колата пак да не запали. Tрябва да се открие другия проблем.LANCIA Dedra 1.6 835A1.000
Коментар
-
кода
ами дал си ги вече ама е по малко колега с ФИАТ който не чете много е дал 900 лв за подобна операция за 1.6 Браво в DKV /някакъв лъскав сервиз /сменили са му направо ECU и то със старо ИЗЛЪГАЛИ ГО направо че е изгоряло а то е при мен и си работи само че е без код вече Така че хубаво нещо са някой форуми има какво да прочетеш.
Коментар
-
както и очаквах дръпнах е в едно сервизче за диагностика и на монитора изписа СODEОт там направо в кафеджиев ,закачат е за диагностика и аз седя вътре и ги гледам ,а те хората даже немогат да се свържат с компа на колата и майстора ми казва че предниепът пак не са могли да се свържат,Ами тогава предниепът как са остановили че имото е заминало Даже като го свалили не ми го и дадоха Е добре оставих аз колата и след 1 час ми звънят и ми заявяват че компютара ми е изгорял,а имото го били хвърлили предниепът,Направо вече не знам какво да правя,очаквам препоръкиА за бой и скандал отивам утре да видим кой ще правят те на будала
Коментар
-
код
Явно колега не са махнали кода прати ми ECU да го направим като хората или другото мога да ти пратя друго ECU с код и имобилайзер и ключове комплект Сигурно тези не са правили ФИАТ не може ECU чак да изгори толкова -смени сервизаестествено че като свети кода не може да се върже с диагностиката но това не означава че ECU е изгоряло
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар